3 неща, без които любовта не може да я бъде

Всеки иска да има щастлива и изпълнена с любов връзка
8
3 неща, без които любовта не може да я бъде

Всеки иска да има щастлива и изпълнена с любов връзка. Такива взаимоотношения ни карат да се чувстваме не просто пълноценни и обичани, но и здрави във физически и емоционален смисъл.

За да просъществува връзката в хармония обаче са нужни много компромиси, разбирателство, способност за приемане на несъвършенствата на другия, въздържане от желание да променим партньора си.

Може да се изброяват много необходимости във връзката, но определено могат да се посочат 3 неща, без които щастливите и хармонични взаимоотношения не биха могли да просъществуват.

Партньорство и принадлежност

Неслучайно участниците в една връзка се наричат партньори. Това не е просто дума, казана в пространството, определение, което е дадено, защото няма друга подходяща дума. Напротив. За да просъществува една връзка в истинския ѝ смисъл, тя трябва да се базира на партньорските взаимоотношения. Връзката би се зародила, развила и разцъфнала, само ако си партнираме. Тя е съюз, който със или без подпис се нуждае от отдаване, сигурност, закриляне на общите ценности.

За да се чувстват партньорите щастливи и обичани, най-напред трябва да показват своята принадлежност един към друг. Това не означава да се държат господарски, сякаш другият е тяхно притежание. Тъкмо обратното – да се отнасят по начин, който казва „аз съм твоята опора, стена, на която да се опреш, както и ти на мен“. Ако връзката е базирана на такъв тип отношения, неминуемо ще има успех.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички отношения с жената контраинтуитивни тестове на които мъжът е подложен нонстоп, Като в приказката сливи за смет. Жената предлага слива и търси смет. В нейната логика мъж който се подстрои под нея в йерархията под ключовата дума за равноправие прикрит роб, има излъчване за нискорангов *** и тя не го обича, използва го, а мъж който я разкрива при всяка нейна манипулация е висок ранг, но с такъв тя не може да гради отношения и да му се качи на главата. Тоест има любов.
2
0
 
8
 
! Отговори
мдааа преди 5 години
Пълна отдаденост, има резерви от едната страна,рано или късно нещо ще започне да куца,може и кучето на комшията:)
1
5
 
12
 
! Отговори
47 годишен женен преди 5 години
Важното е да има ерекция.Ако няма, любовта я пиши бегала.