Какво чака зодиите в любовта тази седмица?

Потопете се в любовни хороскоп 8-14 октомври
9 окт 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
7
Какво чака зодиите в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Щастлив период за онези от вас, които са във връзка. Ще разполагате с достатъчно свободно време и може да си организирате каквито искате инициативи с половинката. В състояние сте да продължите тази любовна идилия колкото ви е приятно, стига да се отнасяте с разбиране към желанията на приятел/ката си. Необвързаните ще имат възможност да се запознаят с доста нови хора. Отвръщайте на доброто с добро. Скоро ще ви направи впечатление, че даже онези, които са враждували с вас се стремят да спечелят вниманието ви.
 
Телец
 
Помислете дали имате неизпълнени обещания спрямо приятел/ката си и се опитайте най-после да ги изпълните. Ако продължавате да отлагате между вас ще се загнезди червеят на недоверието, което ще се отрази много зле на връзката ви. Спомнете си старата истина, че „дребните камъчета обръщат колата“. Във вашия случай дребните пропуски може да докарат сериозни неприятности. Представителите на вашия знак, които все още нямат приятел/ка ще живеят повече във фантазиите си през тази седмица, отколкото в реалността. Не би било учудващо, ако се влюбите в герой от любимия си сериал. Имайте пред вид, че връщането към реалността ще изглежда като падане от високо.
 
Близнаци
 
Времето все още е прекрасно и жаждата за приключения няма скоро да ви напусне. Свободното ви време може да е ограничено, но пък вие решавате как да го използвате. Съчетайте полезното с приятното. Направете си списък с интересни места във вашия град, които бихте могли да посетите. Поканете и приятел/ката си, ще е по-весело. Докато разглеждате това-онова ще можете да обсъдите причините за разни предишни недоразумения и за винаги да се отървете от тях. Приоритетите на нямащите половинка ще са съвсем други. На тях ще им е далеч по-приятно да се занимават у дома, отколкото да скитосват с шумни компании.
 
Рак
 
Ежедневната ви работа ще е успешна и в тази връзка настроението ви ще е прекрасно. В такива моменти излъчвате доброта и съпричастност. Околните непрекъснато ще търсят компанията ви, ще се стараят да ви помагат. Ще усетите дълбоко в себе си какво означава да давате любов и да получавате любов. Отношенията с приятел/ката ви ще са приказно романтични. Преживяванията на самотните Раци ще са не по-малко интригуващи. След среща с някой от предишните приятели чувствата може да пламнат отново, макар и не със същата сила. Преди да решите да възстановите връзката се опитайте да си спомните достатъчно подробности за нея и чак тогава рискувайте.
 
Лъв
 
Текущите занимания ще погълнат изцяло вниманието ви и поне в началото на седмицата изобщо няма да ви е до любовни срещи. Не се насилвайте да правите неща, които не ви харесват. Сега имате нужда от дейности, предполагащи по-висока творческа активност. Приятел/ката ви може да се понацупи, че остава на втори план, но ако обясните внимателно аргументите си, отношенията най-вероятно ще останат спокойни. Все пак не се изолирайте изцяло, отделете минутка за общи развлечения или пък за съвместна работа. За него/нея ще бъде истинско удоволствие да правите нещата заедно, а в края на седмицата ще ви зарадва с приятна изненада.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
С пълна СИЛА важи написаното: ..и да не би, като подигаш очи към небето, и видиш слънцето и луната, звездите и цялото небесно множество, да се МАМИШ, та да им се кланяш и да служиш на тях, които Господ твоят Бог разпредели на всичките народи под цялото небе... пише го къде? но християните не четат.. четат си хороскопа! :( !
3
0
 
0
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 5 години
Има задържан за убийството на русенската журналистка ... в Германия ... местен млад мъж...Арестуваният се казва Селяйдин, разказаха от pомската махала"Нашите съболезнования, не одобряваме постъпката, искам да кажа, че той от турски произход, не е циrанин и никога циrанин не би тръгнал да извършва такова престъление", заяви един от мъжете.А в това време неолибералните толерантисти от днеса плескат за зодии на автомат.
2
0
 
0
 
! Отговори
Марко Балабанов преди 5 години
Не знам такъв момент! В алтуристичната си натура, любвеовилна и нежна като жена рак да ти е давала любов.., давала любов и обич и ти да си е мислил за поредната шашма в чувствата и отношенията. Имах такава връзка с жена рак 8 години. И ми е известно. Обичали те те обича безусловно много силно. Прави чудеса за теб. Качвате на земното небе и ти резервира първа класа в най-пухавия облак. Обичала ме е с душа и сърце.
1
0
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 години
я кви неща говорили звездите!