Зодиите, които правят най-много компромиси, са...

Това качество е особено полезно за връзките им
10 окт 2018 22:45, Теодора Драгоева
9
Зодиите, които правят най-много компромиси, са...
Снимка: pexels.com

Независимо дали става въпрос за партньорство в живота или за вземане на трудно решение в работата, компромисът е вид споразумение, при което и двете страни правят отстъпки за оптимален резултат.

Хубаво е, когато човек умее да прави компромиси. Както за малки, така и за големи неща, компромисът може да бъде важен градивен елемент в едни отношения, било то работни или лични.

По-опърничавите хора възприемат компромиса за вид жертва или дори за поражение, но често е по-добре да направят тази жертва, вместо от инат щастието да им се изплъзне.

За някои зодиакални знаци правенето на компромиси е много по-лесно в сравнение с други зодии.

Например, неподвижните знаци (Телец, Лъв, Скорпион, Водолей) мразят да правят компромиси. От друга страна, някои зодии смятат компромиса за нещо естествено и не се замислят чак толкова върху него.

Ето и кои са най-гъвкавите и разбрани зодии в зодиака, които решават проблемите в отношенията си най-вече с компромиси, без това да се отразява зле на самооценката им:

1. Рак

За чувствителния Рак компромисът е свързан с опита и желанието му да погледне на нещата от по-широка перспектива и така да постигне най-доброто решение в създалата се ситуация. Ракът е готов да направи малки промени в себе си или в поведението си, ако това означава да запази близките си отношения с даден човек в дългосрочен план, особено ако е наясно, че това ще му донесе лично щастие.

2. Дева

Девите нямат проблем с правенето на компромиси, ако чувстват, че това ще оправи нещата в партньорството им, било то лично или служебно. Те са интелигентни и инстинктивно знаят, че във времето ще настъпят промени и че компромисът днес е само за добро и след време ще се радват, че са го направили. В крайна сметка те са готови да променят някои свои навици, само и само за да се впишат по-добре в една връзка.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За Везните и Девите изобщо не е вярно. Много бързо се отказват от партньор или приятели, ако нещо не им допада.
За да създадеш връзка с Дева, ти самият трябва да правиш много компромиси.
8
2
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 месеца
С пълна СИЛА важи написаното: ..и да не би, като подигаш очи към небето, и видиш слънцето и луната, звездите и цялото небесно множество, да се МАМИШ, та да им се кланяш и да служиш на тях, които Господ твоят Бог разпредели на всичките народи под цялото небе... пише го къде? но християните не четат.. четат си хороскопа! :( !
7
5
 
9
 
! Отговори
Християнин преди 5 месеца
За съжаление едно затвърдено окултно, демонично изкуство което успява сред хората, карайки ги да вярват и се доверяват по този начин на измама.. :(
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това със зодиите са най-големите проcтотии. Няма как хората да се поставят под общ знаменател според това на коя дата били родени. Но щом има глупави хора да вярват.....
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
do 2
jeni pishat glupotevini riba I oven.
4
5
 
8
 
! Отговори
не съм от тези зодии преди 5 месеца
не съм от тези зодии всеки си има име не се казва ,,зодия,,
3
8
 
1
 
! Отговори
....... преди 5 месеца
ne sum takava zodia. trudno se smestvam s kompromisi , osobeno kogato sum prava
2
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Много се забавлявам за Везните! Никога не пишат за момента, в който вземат решение! Какво става след това? Явно писателите на хороскопи са лъв, скорпион и рак! И става забавно!
1
5
 
5
 
! Отговори
насилие нет преди 5 месеца
не сме от тези зодии