Куче и стопанин: След три години раздяла – заедно!

Животното било изгубено през 2015 г. в Тбилиси
12 окт 2018 12:15,
24
Куче и стопанин: След три години раздяла – заедно!
Снимка: Кадър YouTube

Кучето е най-добрият приятел на човека. Животното те дарява с безрезервната си любов още от мига, в който те подуши и става неизменна част от живота ти.

Да загубиш куче е почти като да загубиш сърцето си.

62-годишният Джорджи Березани загубва любимото си животинче през 2015 г. Направил всичко по силите си, за да го открие, но без успех. Мъжът обикялял всички улици на Тбилиси, поставил обяви навсякъде, но от кученцето нямало и следа. И така три години. До 7 октомври.

След множество фалшиви сигнали, Джорджи отново получил телефонно обаждане. В началото на месеца служител в Националната опера в грузинската столица забелязал куче, което отговаряло на описаното от Джорджи животно.

С огромна надежда 62-годишният мъж се отправил към мястото. Моментът, в който Джорджи вижда изгубеното си куче три години по-късно е запечатан на камера.

"Йорги, ти ли си?“

Животинката се обръща, когато чува името си.

"О, ти си...! Как си, момче?“

Кученцето започнало да скача, да мята опашка, да скимти. Било щастливо, че вижда приятеля си отново, три години по-късно.

Не е ясно къде се е скитало животното през това време. На ухото му има жълт маркер, което означава, че е било прибрано за известен период от време. Било установено, че животното не е опасно за обществото и след ваксиниране и кастриране, е върнато обратно на улицата.

А там е било намерено от своя собственик. Кученцето е отведено обратно в дома си, където се радва на топлината на своето семейство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
18
 
! Отговори
Студентката преди 5 години
Четох част коментарите тук и също искам да споделя. Според мен е доста повърхностно да се счита, че ако имаш домашен любимец задължително си добър човек. Помня като отивах на лекции, на входната врата излиза съседът с немската овчарка, кучето си беше на каишка. В този момент някаква улична котка се показа от някъде. Кучето не чух да почна да я лае, но чух стопанинът, който я напсува и РИТНА с всичка сила.Исках да го питам,защо е жесток с уличното животно, но се уплаших, че ще насъска кучето си
18
2
 
10
 
! Отговори
един съсед преди 5 години
Само да допълня, че въпросната госпожа с кучето НЕ Е луда, скара с всичките си роднини и с роднините на съпруга си,който почина.Родната й сестра, единствената която истински я обичаше години наред,прощаваше обидите й, само защото й е кръв накрая замина за чужбина и 15 г. не иска да я види.Като чувам какви грозни думи изрича по адрес на съседи,приятели, познати не се учудвам, скривам се в апартамента си.Чудя се защо трябва да е толкова арогантна Затова НЕ всички хора дето гледат животни са добри
17
4
 
14
 
! Отговори
До 17 преди 5 години
Не слагам хората, които обичат животни под един знаменател. Просто написах, че ме е яд на такива като онази госпожа и други подобни индивиди, най-често са кучкари. Злокобно, но е истина.Лицемери, които се държат лошо с обикновените хора, а домашният любимец е даже както казва онази госпожа:,, Равно на човека, че и повече от човека." И защото имат домашно животно едва ли не са,, добри". Изминат си ръцете, защото гледат животно. Ако един човек е добър няма да унижава нито животни, нито хората
16
6
 
14
 
! Отговори
До До Иван и Лора преди 5 години
Познаваш обаче само една такава госпожа, дали ти е идвало на акъла, че не е добре психически жената, или ти от този единствен случай слагаш всички хора, които обичат животни под един знаменател?! И доколкото аз схаванах в мнението на Иван става въпрос за животни по принцип, а не конкретно за кучета.... Доста злобно изказване.
15
15
 
14
 
! Отговори
До Иван и Лора преди 5 години
А аз познавам хора, които толкова много обичат кучетата, а се държат зле с хората. Една такава госпожа, която казва на кучето си ,, момЦенцето ми", храни го с пържоли и обижда обикновените хора, че са простаци, защото тя била аристократка, а работата била за хората от ,, друга социална класа". Ако бедно дете я помоли за парче хляб направо ще го наплюе е ще каже, че е ,, евтииин бок"лук". Пиша това, защото ти Иван си написал, че не познаваш хора, които да обичат кучета и да са зли. Е аз познавам
14
6
 
35
 
! Отговори
Иван преди 5 години
До А за виетнамско кучеНовината не е за кучето, а за добротата, за приятелството, за това, че е важно да обичаш и да се грижиш за тези, които обичаш. За добрите хора. Не познавам човек, който да обича животни и да е лош.
13
4
 
14
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
като чета "мисловията" на пенсионера, виетнамското куче и други представители на народонаселението си вдигам мислено палец, колко съм прасв, че като чуя български в чужбина минавам на другия тротоар, камо ли да се спра и да помогна. По лоши и от *** сте. Затова и живеете живот по-лош от кучешкия. Всъщност съдбата е всичко друго. но не и несправедлива към вас - дава ви точно това, което заслужавате.
12
5
 
33
 
! Отговори
Лора преди 5 години
Толкова много обичам кучето си. То ми е третото дете - най-доброто. Не мога да си представя да го загубя. Сигурна съм, че човекът е мног щастлив, че си е намерил животинката
11
40
 
7
 
! Отговори
А за виетнамско куче преди 5 години
Пишете новина за подобна глупост? Само защото има куче в нея. Утре ще ни информирате ли за съдбата на кучетата във Виетнам? Там обичат да ги ядат с ориз.
10
15
 
8
 
! Отговори
премиера преди 5 години
Лош матрял са пенционерите,ядат ми парите
9
3
 
7
 
! Отговори
до пенсионер преди 5 години
Ставаш за премиер.
8
14
 
10
 
! Отговори
След три преди 5 години
- Де жена ми да ми се радваше така като се прибирам след три! И кучкка не е!
7
18
 
9
 
! Отговори
До пенционера преди 5 години
Тоя пенционер,мрази себе си.За туй Бог му е отнел,зъбите а ко ши кайш
6
50
 
6
 
! Отговори
Стига де преди 5 години
Това новина ли е? Няма ли по-важни новини? Аман от кучкари.
5
2
 
64
 
! Отговори
боби преди 5 години
Това съм го изживял и аз. Най-доброто ми ловно куче за 3 месеца изчезна. Беше хванато от нечестни ловци на 20 километра от нашия район. Разбрали,че кучето е добър ловец- го използвали за лов. Когато го пуснали в гора, близо до нашия район- то се ориентирало и отишло в двора на наш приятел. Новите му "стопани"се убиха да го издирват. Когато ме извикаха да си го прибера се хвърли върху мен и искаше да ме удуши от радост. Беше по-умно от повечето ловци в гората. Умря по-късно като герой.
4
43
 
5
 
! Отговори
Ани Цолова преди 5 години
бриджит бардо не сме, не сме кучкарника на европа
3
3
 
84
 
! Отговори
Честен човек преди 5 години
Една хубава статия от последните 3 месеца да видя от вас...
2
6
 
72
 
! Отговори
До пенсионер преди 5 години
Не само зъби нямаш! Душа също ти липсва.....
1
68
 
9
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
Ши съ разплача. Бих се и засмял, но нямам зъби.