Проучване на Tinder: Младите предпочитат да са сами

Да си необвързан в момента явно е много модерно!
12 окт 2018 15:45, Ивета Иванова
64
Проучване на Tinder: Младите предпочитат да са сами
Снимка: Pexels

Да си необвързан в момента е модерно, сочи ново проучване на приложението за запознанства Tinder, съобщават от американския Cosmopolitan.

Изследването е направено от консултантската фирма Morar HPI. Били са разпитани 1,000 души между 18-25 г., които към момента нямат връзка. Потърсено е било мнението им за срещите, както и за това какво е да си необвързан.

72% от участниците са казали, че са избрали да са необвързани за известно време и това тяхно решение е много добре обмислено. Така че вече самотниците изобщо не се срамуват от това, че нямат връзка. 81% от разпитаните са потвърдили, че са изпитали повече ползи от това да са необвързани, отколкото когато са били във връзки. Така те имали повече време и възможности за развитие в кариерата, платонични приятелства, грижи за себе си.

Около 25% от жените казали, че се чувстват по-силни и могъщи, когато нямат връзка, 17% от мъжете твърдят същото. 62% от момичетата и 47% от момчетата посочват, че са избрали да са сами, за да се фокусират над своите нужди.

А 47% от представителките на нежния пол предпочитат да нямат връзка, защото искат да се фокусират над образованието си, 34% от мъжете са казали същото.

Още по темата вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не може да бъде винен, че избира да е самотен, и да няма деца. Нямането на деца спестява ресурс /Всякакъв/, но отнема възможността да оставиш след себе си най-важното за нас като биологични същества - нов човек. Свършваш със себе си, то човечеството няма свърши. Прекъсваш свойта си генетична линия. От гледна точка на биологията най-важното нещо е поддържането на генетичната линия. Всичко останало професия, постижения , богатство обслужва това първото, но не всеки мисли така.
45
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото по-богато и развито става едно общество, толкова по-големи индивидуалисти и егоисти стават хората в него. Което пък от своя страна води до "да си необвързан е модерно", а децата са бреме. Следва естествен спад на раждаемостта, постепенно застаряване и изчезване. Така е станало с Римската империя, завладяна от по-слабо развити, но пък с много висока раждаемост племена, така ще стане и с нас. Просто кръговрат на цивилизациите.
44
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА Е НАЙ НЕБЛАГОДАРНАТА РАБОТА НА ТОЗИ СВЯТ!
43
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И деца не ви трябват. Те пък са най-голямото набутване. В 99% от случаите ви съсипват живота безвъзвратно.
42
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бъдещата стара мома: Не му трябваш. Особено като станеш на 30+. Времето ти е изтекло. Защо да се занимава с теб като може да е все с млади и глупави? :) Защо да поема ангажименти към теб, като може да си живее просто и спокойно? Защо да е с една жена цял живот като може да е с различни? Защо да му харчиш парите като може да си ги харчи сама. Разведен съм. Дете си имам. Сега разбра защо въобще не ми трябва жена за постоянно. Манджа мога да си сготвя сам, мога купя, чорапите -сам, прането.....
41
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бъдещата стара мома: А сега, моме, си отговори на въпроса за какво му е на един мъж пък жена? Същото, което си написала се отнася и до него + ще си харчи сам парите, всички жена на света са негови + по-бавно остарява чисто физиологично, няма кой да му мрънка и тн. Евентуално - дете! Ми, ражда се и се развеждат. То затова разводите са 60%. Затова и България ще изчезне - от егоизъм, материализъм, феминизъм и еманципация. Стой си сама - хич не ти трябва мъж! То и ти не му трябваш......
40
1
 
8
 
! Отговори
До 40 преди 5 години
Аз съм млад мъж и си търса фр ка ако си търсиш сериозен мъж остави кординати не ми пречи ,че имаш дете даже ме кефи
39
5
 
14
 
! Отговори
Модерен преди 5 години
За каво ми е жена. Навремето се ожених, имам деца, ама жена ми се самозабрави с туй харчене. Бих и шута. Сега давам пари за децата и живот си живея . То к-ви за секс колкото искаш . безплатни и платени
38
2
 
22
 
! Отговори
Дрън дрън преди 5 години
Чета коментарите и си мисля следното .Къде сгреших. Запознах се с един като бях на 30г. Събрахме се да живеем заедно. Работя в аутсорс компания с много добра заплата. Та ежедневието:Ставане в 7:00 работа от 9 до 18 прибиране според трафика до към 19, готвене пране гладене, а той цъка на плейстейшъна иначе се води че работи при техните, уикенда чистене на апартамента... Дете му родих на 37 и сега се оправям сама.... с детето.... Нещо много се обърка...
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Криси като искаш пари дай тарифа за час а до старата мома дай си тела као искаш един мъж да имаш семейство мацко с претении
36
4
 
8
 
! Отговори
kukla преди 5 години
Голямо откритие, голямо харчене на пария е паднало за нещо очебийно. Само дето не са отишли да ни сравнят с обществата малко по-на юг и югоизток от нас. И после защо тия общества пъплят на пълчища към Европа.
35
19
 
23
 
! Отговори
Бъдеща стара мома преди 5 години
И защо да ми трябва мъж?! Работя си, имам си хобита, врме за себе си и се чувствам добре в живота си в общи линии. Въобще не желая да се съобразявам с някой льольо с големи претенции (каквито са масове бг мъжете).
34
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Т.е. имплицитно да се подразбира, че тези самотните ползват Тиндър за задоволяване на нагона, така ли? Т.е. реклама на Тиндър ли е това?
33
4
 
35
 
! Отговори
Шебек преди 5 години
Да де както казаха по-надолу.Мъжете искат моделка.Жените искат баровец-модел.И всички мастурбират гордо по домовете!
32
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кефят ме как тия с пластичните операции инвестират :) не само, че стават по-евтини на вид ами с времето три пъти по бързо се състаряват... :)
31
8
 
45
 
! Отговори
Батман преди 5 години
Ето каква е истината.За днешната младеж - жените - малки лигли които се мислят за много красиви и претенции до небесата, а в действителност умствен потенциал НУЛА. Стават само за едното лющене. Мъжете - малки фитнесчета които направили някой друг мускул, но като ги видиш в лице - ушите им като криле на прилеп, криви зъбки все едно блъснати.Краен резултат - и двата пола мастурбират и си стоят сами.......
30
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
оказва се, че бг мамите са по-комплексирани от мъжете. искат те да са продавачки някъде с ниска заплата пък мъжете задължително да са баровци. хуу де нали уж равнопоставеност, любов незнам си кво, що обратния вариант не е възможен - мъжа некъв люлю с ниска заплата пък жената да е баровка. нали уж любов, парите не били всичко. щот аз любов след като завърших училище така и не срещнах. що тъй?
29
7
 
18
 
! Отговори
Байпас на любовта! преди 5 години
"Който не е минал през самотата,не ще опознае нивга любовта!"За младите е нормално да търсят самотата:"Otia dant vitia-Безделието ражда пороци",мързи ги да се "лумборосват" в търсене на приятелство,любов,кекс.Какво по-сладко от фейса,айфона,бричката,пари от родата и никой да не разбере,че си ограничен(а).Героизма е в качен в Тубата Дарвинизъм!Какво тук значат някакви пари?Да ама не!Строители на съвременния свят.Разрушители на съграденото.Модерни некадърници.Вече разножават и еднополови!
28
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Способен съм, но нямах никакви амбиции, за нищо! Разведох се. Минах през други жени. Тогава едно скромно момиче ме извади от калния път. Събрахме се, направихме и общ бизнес. Успешен! Имаме дете. Това е животът за който даже не си бях мечтал. Благодаря на Господ!
27
14
 
21
 
! Отговори
Баро до анонимна преди 5 години
И ти няма да Станеш *** Лонгория, а станка пърхута с беМка на лицето, стрии по бутовете, целулит, виснали млекоцентралки в комбинация от наднормено тегло в размер от 79 кила при ръст от 1.58. Одушевена каца накратко.Пускам водата и отплуваш моментално.