Проучване на Tinder: Младите предпочитат да са сами

Да си необвързан в момента явно е много модерно!
12 окт 2018 15:45, Ивета Иванова
64
Проучване на Tinder: Младите предпочитат да са сами
Снимка: Pexels

Да си необвързан в момента е модерно, сочи ново проучване на приложението за запознанства Tinder, съобщават от американския Cosmopolitan.

Изследването е направено от консултантската фирма Morar HPI. Били са разпитани 1,000 души между 18-25 г., които към момента нямат връзка. Потърсено е било мнението им за срещите, както и за това какво е да си необвързан.

72% от участниците са казали, че са избрали да са необвързани за известно време и това тяхно решение е много добре обмислено. Така че вече самотниците изобщо не се срамуват от това, че нямат връзка. 81% от разпитаните са потвърдили, че са изпитали повече ползи от това да са необвързани, отколкото когато са били във връзки. Така те имали повече време и възможности за развитие в кариерата, платонични приятелства, грижи за себе си.

Около 25% от жените казали, че се чувстват по-силни и могъщи, когато нямат връзка, 17% от мъжете твърдят същото. 62% от момичетата и 47% от момчетата посочват, че са избрали да са сами, за да се фокусират над своите нужди.

А 47% от представителките на нежния пол предпочитат да нямат връзка, защото искат да се фокусират над образованието си, 34% от мъжете са казали същото.

Още по темата вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
13
 
! Отговори
Do 3 преди 5 години
Знам,те че си пенсиониран 70 годишен виждал жена само по филмите жена няма да барнат бг мъжете безработни или с малки заплати
5
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tва е лъжа а тоя tidner има хора дето с години са там и не са излязли с нито един мъж или една жена ето колко ефективен е а иначе всеки иска
4
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е рано или късно, човек си плаща за егоизма.
3
10
 
38
 
! Отговори
Митко 110к лв спести преди 5 години
Да си сам значи да не се съобразяваш с никого! По - малко разходи, по вече спестени средства, част от които се дават за платена ВИП компаньонка при нужда и всичко точно.Супер съм така.
2
13
 
38
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Типичен пример за това какво става когато технологичното развитие вземе превес над духовното!Така наречените 'социални" мрежи" превърнаха хората в обсебени от себе си нарцисисти и социопати особено засегнати са жените.Прекарват повече време вторачени в тъпите им телефони отколкото да погледнат света около тях и после се чудят защо остават стари моми след 30-така!
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересни времена идват...