Телците – с душ, Раците – с музика: Как се приспиват зодиите?

На всеки му се е случвало да се върти вечер в леглото
Обновена: 13 окт 2018 08:42 | 12 окт 2018 22:48, Ивета Иванова
4
Телците – с душ, Раците – с музика: Как се приспиват зодиите?
Снимка: Pexels

На всеки му се е случвало да има нощи, в които се върти в леглото и не може да заспи, каквото и да направи и дори да знае, че трябва да става рано. Ето как всеки зодиакален знак се справя с безсънието. 

Овен
Правят упражнения само сутрин. И задължително не се натоварват физически поне 3 часа преди сън. Трябва да са в покой вечер. Тренировките и спортът ги зареждат и им дават енергия, затова, за да са сигурни, че ще спят сладко през нощта, вечер си почиват активно.
 
Телец
Телците се приспиват като си взимат топъл душ или лежат във ваната, използвайки различни соли и аромати. Лавандуловото масло осигурява здрав сън и релаксация. Водата ги отпуска и започват да се прозяват.
 
Близнаци
За тях е важно по леглото да няма нищо работно, учебно и т.н. Махат лаптопа, тетрадките, книгите, сметките. Дори не обичат да има телефони, таблети и телевизор около тях. Ако все пак гледат нещо на телефона, то е някоя социална мрежа, но не и нещо натоварващо, за да могат да спят добре. Или четат развлекателна книга.
 
Рак
Обичат да слушат различни звуци, за да се приспят. Пускат си звук от разбиване на морски вълни, релаксираща музика. Ако навън вали, това също им помага да спят по-добре. Дишат дълбоко и опитват да не мислят за задачите и проблемите си.
 
Лъв
Лъвовете се чувстват прекрасно, когато си направят топла напитка преди сън. Горещ шоколад, мляко, чай - всичко това им действа приспиващо. Така се отпускат и успокояват.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъвовете се чувстват прекрасно, когато синаправят топла напитка преди сън. Горещшоколад, мляко, чай - всичко това им действаприспиващо. Така се отпускат и успокояват.-------------------Абсолютно вярно!!! Аз пия мляко с какао и мед. И отделно си хапвам шоколад: )
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам за зодиите, аз се приспивам с ракия, домашна. Варя по 150 литра на година, имам достатъчно приспивателно.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нищо вярно.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости