В спалнята: Кои зодии обичат да доминират в секса?

С тях преживяването е гарантирано и незабравимо
12 окт 2018 23:00, Михаела Лазарова
21
В спалнята: Кои зодии обичат да доминират в секса?
Снимка: Istock

В секса хората се делят на два типа – доминиращи и подчинени. Първите търсят начин винаги да упражняват контрол в интимността, много детайлно ориентирани са и имат методически подходи към правенето на любов. Това им поведение в спалнята всъщност им помага да бъдат добри и изобретателни любовници.

Кои 4 зодии обичат да водят в секса, вижте в следващите редове.

Овен

Овните са първи в списъка със зодиите, които обичат да доминират в секса. Те винаги са готови на експерименти. Обичат грубостта, на която понякога могат да преминат границата. Родените под тази зодия определено ще ви изненадат, тъй като владеят невероятни секс пози. В онзи момент, в който си мислите, че сте поели контрола, нещата се преобръщат и разбирате кой е доминиращият в спалнята. Дали това ще ви хареса? Пробвайте!

Лъв

Един Лъв винаги ще иска да бъде лидер. Представителите на зодията не могат да си представят да не се отличават в големи групи хора. Имат отлични управленски и комуникационни умения. Те също са много добри в управлението и организацията на времето.

Ето защо е нормално те винаги да установяват контрол, дори и в спалнята. Що се отнася до секса, Лъвовете са изключително уверени в себе си. С тях преживяванията са интересни, приятни, защото полагат усилия и на партньора им да му е приятно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Ния преди 5 години
До Коча (Овена): Не иЗЗЗкам. Една жена трябва да стои максимално далеч от мъже с малък и мек, при това и със слабо грамотен и недоразвит мозък!!!
9
1
 
5
 
! Отговори
Скорпиона преди 5 години
До НияАз съм скорпион и жените са много доволни.
8
7
 
5
 
! Отговори
Рака преди 5 години
Рака също доминира в секса. Чух че ако жените правят секс с зодия рак никога няма да боледуват от рак.
7
6
 
4
 
! Отговори
Овена преди 5 години
Ния, аз съм Овен. Кажи си номера да се разберем да се видим, ако изкаш. Ще видиш колко лошо *** един Овен. Ще ме търсиш за още после.
6
1
 
12
 
! Отговори
Всички доминират ако преди 5 години
Всички зодии доминират като си платят на ескортче. Затова темата отпада. Ти не можеш да доминираш над в кавички ,,нормална жена'' за каквито се мислят там и накрая сех нема. То какво излиза че мъжете не доминират а обратното жените манипулират и доминират. Сори затова повечето мъже доминират над любимите си сех работнички и масово изневеряват на жените си. Защото те много тормозят мъжете си.
5
6
 
4
 
! Отговори
Lord of the pills преди 5 години
До пациент#47Щом хапчетата не помагат, препоръчително е да се обърнете към хипнотерапевт.Състоянието ви би могло да се дължи на подтисната детска травма, например да те е прекарало семейното магаре като малък.
4
9
 
11
 
! Отговори
Ния преди 5 години
Мъжете от зодии Лъв и Овен, са най-калпавите за креватни страсти. Обикновено са с малки и меки, но с голямо самочувствие. Уменията им посредствени, желанието за експерименти - също. Голямо разочарование са.
3
7
 
6
 
! Отговори
А няма да стане преди 5 години
Няма такова нещо. Днешното време жените трябва да доминират във всичко. А мъжете трябва да стоят мирно и да чакат да стане чудеса. Мъжът е този който чака някое маце да направи първата крачка. Мъжът е този който не плаща на първа среща а жената плаща. Мъжът е този който чака подаръци от жена си луксозна кола , голяма къща и тн. Мъжът трябва да бъде златотърсач. И големи стандарти които жените трябва да ни покрият. А за секс ние ще им кажем че нямат опит защото са девствени и че искаме опитни.
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Минко 77 год йергенин
1
8
 
2
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
Добре че от аналогов ми направихте секса двоичен с тези или си подчинен или доминиращ..Западняците със сигурност са НАЗАД в разбирането на някои аспекти от живота..внесохте някакви категоризации които са продукт на незнание, не на прогрес. Не. не ги внесохте.. те ни ги навряха през фейсбук, защото сме ментално подчинени на Запада, за съжаление те са заети с това да категоризират живота вместо да го живеят както ние можехме..