Астролозите: Добри родители ли сме според зодията? (II част)

Вижте кои са предимствата и недостатъците на всеки знак
14 окт 2018 17:25, Иванка Гъркова
5
Астролозите: Добри родители ли сме според зодията? (II част)
Снимка: Pixabay

Родителството е едно от най-хубавите неща, което се случва на една двойка. Всеки казва, че лесно се правят деца, но по-трудната част идва с тяхното оглеждане и възпитаване.

Ако имате дете, сигурно ви е познато изтощението в някои дни. Вие сте изморени от работа и не можете да му отделите достатъчно време, а то иска своето. Тогава се питате: "Добър родител ли съм?".

Въпреки че няма обективен начин за измерване на успеха на родителите, може да се почувствате удовлетворени и имате спокойни старини, ако помогнете на децата ви да поемат правилната посока в живота.

Знаете ли, че зодиакалните знаци определят в някаква степен какви родителите сте? След като ви представихме как се справят първите 6 зодии, ето и останалата част от зодиака.

Везни

Представителите на този знак държат на това децата им да получат добро образование и морал. За тях те водят до успешното им бъдеще. Подобно на Рибите, те са много строги и не уважават мнението на своите наследници. Така може да им забранят да се занимават с любимия спорт, защото не го харесват или имат други планове за свободното им време.

Скорпион

Хората с тази зодия се управляват от планетата Марс. Те са ясно изразени като личности и искат да имат решаваща роля в развитието на своето дете. Скорпионите са чувствителни, но не го показват и искат да изглеждат строги пред наследниците си. Не приемат оправдания и дори имат определени правила, които те трябва да спазват.

Разбира се, като всеки добър родител, те правят подаръци на своите малчугани, но само ако са заслужили, за да не ги разглезят прекалено.

Стрелец

Децата, чийто родители са със зодия Стрелец, ги смятат за много готини. Те наистина са такива, защото гледат да са либерални и им дават пълна свобода. Стремят се да им предадат своята любов към пътуванията и нови култури, да са добре информирани за онова, което ги очаква. Тоест да ги подготвят за това, че животът не е само "цветя и рози".

Продължението на материала вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: хороскопзодииродители
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Реплика преди 5 години
До Анонимен 1Ама не можеш! Ха,ха, ха...
4
1
 
0
 
! Отговори
патриархат преди 5 години
трябва се разбират родители деца здравословно е,не на неморалността
3
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До JiimДецата винаги са неблагодарни....докато не станат родители и изведнъж обърнат лопатата от другата страна на "справедливостта"... Някога децата се възпитаваха в ценности с всички методи - включително наказания, принуждаване, дисциплина и от време на време шамари. И това не пречеше на никого. Парите нямат значение, особено за тези, които ги имат... Така че защо родителите трябва да гледат със сърце, след като децата отговарят със з.адника си.....
2
0
 
11
 
! Отговори
Jiim преди 5 години
Не ме интересуват зодиите, но ще ви кажа нещо за децата. Не ги правете ако искате само да ви гледат като остареете. И те не са ваша собственост, а човешки същества. Не ги дръжте залепени за вас, а ги научете на самостоятелност. И после не им се бъркайте в тяхното семейство, както не искате сега родителите ви да ви се бъркат във вашето. И деца не се гледат с пари и с бой, а със сърцето.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Питайте децата си дали сте добри родители, а не зодията. Ако можех щях да забраня професията астролог.