Как реагират различните зодии на комплименти?

Човек никога не знае как да реагира с Близнаците
14 окт 2018 11:15, Михаела Лазарова
1
Как реагират различните зодии на комплименти?
Снимка: Istock

Някои хора обожават да получават комплименти, опияняват се от тях, обичат да галят егото си и това ги окрилява. Други се стесняват, изпитват неудобство, защото са неуверени. Някои директно отхвърлят похвалите и ласкателствата, защото ги смятат за лицемерни, дори да не са.

Оказва се, че всеки зодиакален знак има своето отношение към комплиментите. Различните зодии ги приемат по свой начин, продиктуван от особеностите на характера на всяка зодия.

Ето как реагират различните знаци в зодиака при похвали и комплименти:

Овен

Овните обожават добрите комплименти, особено ако са отправени по повод нещо, което те самите вече знаят за себе си, например колко са спонтанни, силни, забавни, интелигентни, смели. Ще ги спечелите, ако ги похвалите за реални техни постижения и качества. Овните веднага забелязват фалшивите похвали, защото много добре знаят силните си страни. Не обичат лицемерието.

Телец

Телците предпочитат да се похвалят сами, вместо да получават хвалби от някой друг. Не че не вярват в комплиментите, просто понякога не знаят как да реагират. Ако се съгласят с комплимента се чувстват като празни самохвалковци с вирнат нос. Ако пък омаловажат комплимента се чувстват нелепо, защото все пак дълбоко в себе си са съгласни и им е приятно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не пише за останалите зодии след зодия Рак ???