Секси календар: Голи пожарникари и мили животинки

Австралийските огнеборци пак се снимат благотворително
Обновена: 15 окт 2018 09:32 | 14 окт 2018 20:53, Екип на Bulgaria On Air
14

С настъпването на есента и все по-хладните октомврийски дни дойде и любимото време на милиони жени по света – ежегодният календар на горещите и сексапилни пожарникари от Австралия.
 
Те се грижат за безопасността на хората и техните домове. Винаги са в готовност да откликнат на всяка спешна ситуация. За тези, които са спасили, те са своеобразни герои.

И не само... За поредна година австралийските пожарникари участват в снимките на секси календар за предстоящата година. А освен че разпалват страстите на почитателките си с провокативни снимки, на които демонстрират перфектен тен, изваяни мускули и божествени тела, те разтапят и сърцата.

На снимките техни партньори са миловидни животинки, сред които малки кученца, пухкави котенца, любопитни сурикати и други зверчета, предаде Bulgaria ON AIR.

Пожарникарите обаче не свалят униформите си току така – инициативата е изцяло с благотворителна цел. Тази година събраните чрез продажбата на календара средства ще отидат в подкрепа на австралийската зоологическа градина за диви животни.

Традицията започва още през 1993 г. и всяка следваща година верните почитателки на австралийските пожарникари чакат с нетърпение да излезе новият секси календар.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България е само един пожарникар. Той се грижи за безопасността на хората и техните домове. Винаги е готовност да откликне на всяка спешна ситуация. Дават го по телевизията - всеки ден. Всичко много го обичат - особено електората. Младите и образованите бързат за чужбина, за да разнасят словото му и славата му.
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не стават. Няма нито един естествен и нормален.
5
2
 
6
 
! Отговори
До Бойко стайл преди 5 години
Викаш Бойко стайл е българския Гагнам стайл.
4
5
 
7
 
! Отговори
Бойко стайл преди 5 години
Аз Бойко не съм се пробвал още като порно актьор. Щом има такъв календар за пожарникари, време е да размахам инструментът си, да блесна в цялата си прелест като мъж. Който гласува за ГЕРБ получава безплатно и календар с мен и автограф. И после не съм бил щедър....
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този с рижавото коте - йес плииийз!
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Охаааа. Изведнъж ми се прииска да запаля нещо :Д
1
7
 
2
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...aa eto ipole za iziava za pojarnikaria -mutra-ohranitel -general -premiera !!! Kalrndar ...a I futbolista !!...Toia si e "seksi " parchak !!!