9 мъже споделят: Какво искат в спалнята?

Кога за последно проявихте интерес към неговите фантазии?
16 окт 2018 23:00, Михаела Лазарова
33
9 мъже споделят: Какво искат в спалнята?
Снимка: istock

Независимо колко луд и страхотен секс имате, винаги има несподелени интимни желания. Понякога крием фантазиите си от срам или страх, че половинката ни може да ги отхвърли. А длъжна ли е да ги удовлетвори, ако нещо в тяхното изпълнение не ѝ е приятно? Разбира се, че не!

Кога бе последният път, в който вие споделихте на любимия мъж какво искате в секса или той ви попита? А кога вие проявихте интерес към неговите фантазии?

Какво искат мъжете в спалнята, но ги е срам да попитат, вижте 9 изповеди на млади мъже.

"Доминирай над мен! Искам партньорката ми да ми покаже как постига желанията си" – Д. В 27 г.

"Груповият секс е нещо, за което мисля че би било лудо преживяване, но никога не е имало партньорка, от която бих го поискал" – В. С 28 г.

"Иска ми се да мога да ѝ кажа направо да ме задоволи орално, без да се усещам така, сякаш искам да бъда обслужен" – А. Н. 30 г.

"Харесва ми, когато жените са агресивни и поемат инициативата творчески, изненадвайки ме. Понякога е трудно да поискаш от партньорката си да бъде спонтанна" – З. Ф. 32 г.

"Винаги съм искал да вържа партньорката си, струва ми се много възбуждащо и за двамата" – И. Л. 33 г.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Беден фантазьорБрат, ДЪЛБОК ПОКЛОН !!!
17
1
 
2
 
! Отговори
До Ху преди 5 години
Хабер нямаш ти за сексуалните нужди на 40-50-годишните жени.Студентките търсят или перспективни момчета на своята възраст, или чичкоПаричковци. Това за жълтите стотинки е нещо, което и на сън не можеш да постигнеш. мечтаеш си го, докато лъскаш бастуна.Коя ученичка би искала да те разведе, не знам. Може да се намери някоя от махалите, дето не завършват основно училище, щото на 12 г. са вече омъжени. Значи все пак имаш някакъв шанс. Успех! Но събирай стотинки, за да си я купиш, даром не ги дават
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повечето тук описват невротизирана и стресирана жена и симптомите съответно в секса. Изобщо не става дума за нови техники и въображение и прочие еротични похвати. Сигурно и мъжът не е цвете в тази история и също има принос да се омачкат така жените. Това показва, че не му е на българина до техники, а до социални условия и развитие.
15
7
 
13
 
! Отговори
xy преди 5 години
След навършване на 40 жена ми умря сексуално.Какво ли не правих, полза никаква.А аз съм бивш спортист, във великолепно здраве и кондиция и имам органична нужда от редовен секс.На нея изобщо не й пука,обяви секса за животинска дейност.Наложи да си намеря любовница,после друга,после пак и така си я карам.Българките са лесни,особенно ако имаш пари,чукаш си студентки за жълти стотинки (с ученички ме е страх,повечето са непълнолетни)няма смисъл да се развеждаш,ако жена ти е добра майка и домакиня
14
4
 
20
 
! Отговори
Беден фантазьор преди 5 години
Искам като се прибера да я заваря разкрачена на шпагат 180 градуса, масажирайкинсъс среден пръст розовата си мистрийка и периодичнонда докосва избелената си втора цеф, приканвайки да ми направи дълбоко гърло, след което да й прежуля чревцата без протекция, епидермис в епидермис! В реалност тя не ми дава, 2 месеца на сухо, иска обаче да купим на креди апартамент в Софив! Обаче няма да стане, щото нямам пари, миришат ми краката, карам 23 годишна кола и съм бе3дарник! Чеки8та е моето спасение!
13
6
 
3
 
! Отговори
Мк преди 5 години
Извода какъв е ? Не става с жените , трябват си мъже. С жените не се получава. Е за секса си трябва жена ама другото не се получава, както е написал 21. И аз съм в подобна ситуация.
12
1
 
22
 
! Отговори
Онзи който преди 5 години
Ставам гальовен по някое време искам секс тя започва да се дърпа, като "магаре на мост" все едно искааам от нея швейцарското съкровище. С такава непрязън все едно секса е нещо непочтенно, нелепо тя вече е над тези неща. За чий "ур" ми е? Ако ми е да ми чисти и готви и аз го мога. За любов има и други жени, които се отдават. На мен ми стига и една, но отдадена на мен! Както си трябва.
11
2
 
16
 
! Отговори
Д-р.Ескобар хомеопат преди 5 години
Искам да не ме занимава с битовизми. Аз я пердаша тя ми говори , защо не съм изхвърлил ***, защо не съм си измил чинията, на нейната приятелка мъжа бил строител и след цял ден бачкане , като се прибере правиш тези неща ....... е как да стане добрия секс, като слушам сам за други хора, които дори не познавам????? Няма шанс дори един! А иначе аз съм си традиционалист в секса. Не искам някакви неща които не биха и се харесали. Ако тя пожелае нещо различно съм ОК. Но на сила не. Айде лек ден.
10
2
 
19
 
! Отговори
Онзи който преди 5 години
Какъв секс? Жена ми е само с приятелки и спри майка си. Като е вкъщи, ако изчисти и пусне пералня пак е добре. Аз го правя, аз седя на печката обичам тертип. Да ми е направено с кеф, желание и любов за мен за нас. Не аз си правя пържолите а си кулинар ставам. Тя пуши като комин, ако въобще седне на масата. Вечно е на някакви диети и не яде. Добре, че по някое време благоволи да се прибере да си кажа с някой някоя дума. Децата на училище с приятели. А чий "ур" ми е жена?
9
5
 
23
 
! Отговори
Тончо е// преди 5 години
Половината мъже са съквартиранти с жените си. Хубавия и готин секс получават си го извън дома. Вкъщи "бай Иван" си е написал домашните рутинни неща. Отекчителните. Освен жена му и тя да си намери тъпкач. Вкъщи само се делят сметки и нищо повече. Тя дори не готви и не му приготвя и тези неща, но на него му се ще.
8
7
 
27
 
! Отговори
138% турчин преди 5 години
Аз няма да ви споделям подробности. Като цяло мечтите ми включват 10-15 дервиши и кошара с овце.
7
5
 
15
 
! Отговори
UHD преди 5 години
Пълна програма+платените канали+VOD+ ...
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ги е срам страх да попитат и ако изобщо питат едва ли са мъже. Правиш и после питаш,щ. А що се отнася до извращенията споделени горе сякаш жена ги е съчинила.
5
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МОЩНО включване от Михаела! Отдавна не е имала нищо вълнуващо, само някакви блyдкави статийки за храна. Това е далеч под нивото, което показваше показваше преди година-две, но все пак е нещо. Не я подценявайте, специалистка е!
4
8
 
44
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Какво искам в спалнята ли???Искам като отворя вратата жената да ми е направила една табла с салтка,ракййка и яко мезе!Да ударя 3-4 домашни да погледам малко яка чалга с разголени поп фолк певици да пусна мощтно газове и да се заспя и на сутринта да отивам да бачкам за 40лв надник за някой върл капиталист..
3
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...и да гълтa ама навито! Все едно примира от жажда! И да гледа в очите с благодарност. За това плащам даже!
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много сте зле! Описва с една дума:Еване.
1
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно споделят. Едно време в "Мъжът и жената интимно" пишеше, че мъжът изживява сетивно само с половите органи, а жената имала по-широки области от тялото - ерогенни зони. В добавка много жени смятат така, че от тях не се иска нищо, че мъжете нямат нужда от нищо, не трябвало да бъдат глезени, съответно са като някакво дърво - не знаят дори една смучка как да направят, не говорим за други работи.