Газирано, пържено... 7-те храни, които образуват корем

Всеки от нас се различава по това как трупа мазнини
17 окт 2018 11:45, Михаела Лазарова
13
Газирано, пържено... 7-те храни, които образуват корем
Снимка: istock

Всеки от нас се различава по това как трупа излишни мазнини. Някои са с плоски кореми, но пълнеят в областта на бедрата и ханша, други се характеризират с повече излишни мазнини в горната част на тялото си, трети трупат равномерно.

Едни от най-трудните за елиминиране излишни мазнини, са тези в областта на корема. За тях казват, че са отражение на това, което хапваме. Газирани, диетични напитки, студени чайове, алкохол, пържени храни, бургери, са само част от храните и напитките, възпрепятстващи възможността да имате плоско коремче, без значение дали спортувате или не.

От кои други храни е добре да се откажете, за да имате красив корем, вижте в следващите редове.

Сладолед

Ако искате плоско коремче, откажете се от сладоледа. Храните, богати на захар, неизбежно се превръщат в коремна мазнина, която е най-вредната мазнина в тялото ви.

Заместители на захарта

Храни, които съдържат захарни заместители, са ефективни само за хора с диабет. В останалите случаи, допринасят за размера на корема ви.

Сушени плодове

Вкусни са и ги хапваме, когато ни се прияде нещо сладко, мислейки си, че правим добро на тялото си. Но ако тези плодове съдържат допълнително захари, овкусители, глутен, определено ще забавят редуцирането на мазнините в областта на коремчето. Опитайте със сушени плодове, (био), които са лишени от всякакви овкусители и подобрители.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
До 9: преди 5 години
Бягам полу-маратон всяка седмица и виждам изразходените калории с часовник Гармин, където са въведени всички данни за теглото ми, пулса по време на бягането и какво ли още не. За 21 километра не мога да изгоря повече от 1800 калории. По твоята логика значи, че лелките, които думкат по 4000 калории от сладкиши и други храни трябва да бягат по 60 километра на ден. Как ще стане това????
11
2
 
4
 
! Отговори
мдааа преди 5 години
Само спорт,без никакви диети и бъдете живи и здрави!
10
0
 
8
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Никой не може да изгори толкова калории, колкото може да приеме - и най - натоварения спортист! (поговорка, неизвестен автор).
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тези съвети! Спортувайте повече и това е...
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са храните с които женските колективи сядат на работните си места и почват неусетно да се дънят с по 3000-4000 калории на ден тъй като живеем в изобилие, а 800 калории са 100 грама, това тъпкане наддава по 300-400 грама на ден+ още толкова вода в клетките, в този смисъл статията предупреждава модерните овластени жени да не се претъпкват повече от колко е необходимо за да не се налага да ходят с кран на работа. Но за всички жени вече са заприличали на тюлени е късно, кожата няма да се върне.
7
1
 
9
 
! Отговори
не на диетите преди 5 години
бремеността образува корем на жените,полезно е
6
2
 
18
 
! Отговори
трън преди 5 години
До Цецо "Под голям камък - голяма риба" ...ама кротка
5
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 5 години
До Притеснен Не е в списъка ,ама е газирана....
4
18
 
4
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Нашият мъдър народ е казал "Под голям камък - голяма риба", така че ще продължа да си отглеждам коремчето... :)))
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е какво газираш и какво пържиш. Пържи броколи и краставици и стани дебел, а де?Или пий газирана вода. И 8 литра на ден да пиеш, няма да надебелееш. Ама се пие кола и се пържат картофи.
2
1
 
36
 
! Отговори
Притеснен преди 5 години
СЛАВА БОГУ! Притесних се бирата да не е в списъка...
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!