Къде зодиите ще срещнат любовта през идните месеци?

Есента и зимата са най-хубавото време да имаш някого до себе си
22 окт 2018 23:00, Ивета Иванова
3
Къде зодиите ще срещнат любовта през идните месеци?
Снимка: Pexels

Есента и зимата са най-хубавото време да имаш някого до себе си. Има вълнуващи празници, времето е студено и на всеки му се иска просто да гушне любимия човек, да гледа филми с него и да чувства топлина, дори когато навън температурите са под нулата. Ето и къде е най-вероятно зодиите да срещнат специален човек през предстоящите студени месеци. 

Овен
Те най-вероятно ще намерят някого, когото много харесват на футболен мач. Овните са енергични, страстни и обичат да усещат вълнение и тръпка, затова често ходят на стадиона. Докато се наслаждават на играта, ще могат да завържат разговор с приятен човек.
 
Телец 
Телците обожават храната. Есента често ходят на пазар, за да си вземат продукти, с които да приготвят топло ястие вкъщи. Много е вероятно да намерят своя половинка на фермерски пазар с пресни плодове и зеленчуци.
 
Близнаци
Тези знаци много обичат да флиртуват, есента са в стихията си. Ще намерят нова тръпка в Tinder или други сайтове за запознанства. Сладкодумни са и ще знаят какво да напишат, за да впечатлят.
 
Рак
Раците са хората, които се обличат най-топло. Дойде ли есен, вкъщи почти постоянно стоят под одеалото. Навън носят най-пухените пуловери и дебели суичери. Най-вероятно е някой да ги заговори на улицата или в кварталното кафене, като им направи комплимент за палтото или пуловера.
 
Лъв
Доста са социални. Ходят на много купони, общуват активно, запознават се с нови хора. Нощта на Хелоуин ще е незабравима за тях, дали са на домашно парти или на клуб - някой маскиран ще ги впечатли и ще си изкарат страхотно празника.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Телескоп преди 5 години
Овен&Козирог - в кошарата.Телец - в обора.Близнаци - в огледалото, рано сутрин.Раци - там където зимуват.Лъв - в зоопарка.Дева - в кухнята.Везни - на пазаря.Скорпион&Стрелец - на стрелбището.Останалите зодии ще намерите на тъпите сайтове, които никой не чете.