Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 октомври

В сряда очакваме пълнолуние, което ще повлияе, но как?
22 окт 2018 08:10, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 октомври
Снимка: istock

Тази сряда очакваме пълнолуние, което ще повлияе на любовния ни живот. В резултат, това което искаме, ще се разминава донякъде с това, което ще получим. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

През тази седмица Овните ще се вълнуват повече от финансовите въпроси. На път са да разрешат финансова дилема, благодарение на половинката си или на неочаквани доходи. Това ще намали напрежението и ще ви остави и малко време за романтика.

Телец

Представителите на зодията ще са готови на значителна промяна във взаимоотношенията си и основната причина за това е, че изпитват истински и дълбоки чувства към определен човек. Не е изключено някои от вас да са изправени пред избора на стара любов или някой, който скоро е станал част от живота им. Може да се чувствате объркани, но в крайна сметка ще получите просветление и ще разберете наистина с кого искате да бъдете.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, време е за промяна! Не може да продължавате да страдате, да изпитвате болка за всяка раздяла, загуба, предателство или липса на движение в една връзка. Не можете да обвинявате себе си и да се подлагате на психически стрес. Седмицата е подходяща, за да потърсите уединение, почивка и възстановяване по начин, който смятате за подходящ. Не забравяйте, че следващият човек, който има привилегията да ви обича, няма да ви приема за даденост.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 години
не знаех че пълнолунието влияе на любовния ми живот, ама щом звездите го казват......