Мъжете, според зодиака: Ще ви направи ли щастлива?

Бъдете нащрек още от началото на връзката си
24 окт 2018 22:42, Теодора Драгоева
10
Мъжете, според зодиака: Ще ви направи ли щастлива?
Снимка: pexels.com

Щастливата, споделена любов може да направи една жена най-щастливият човек на света и обратно, когато любовта липсва или не е споделена, тя може да обезкуражи и потисне всяка една представителка на нежния пол.

Именно затова за всяка жена е важно да си намери едно добро момче, което да я обича и цени и с което тя да прекарва времето си наистина приятно и смислено. Но истината е, че няма как в началото на връзката да разберете на какъв точно мъж попадате. Щастливата любов понякога е и въпрос на късмет.

Все пак астрологията може да ви ориентира в дадена посока. Ето и колко истински е определен мъж, въз основа на неговия зодиакален знак:

1. Мъжът, роден под знака на Скорпион е човек, който се държи малко надменно в отношенията си. Той обикновено се старае да доминира във връзката и е възможно да третира половинката така сякаш тя е негово притежание. В същото време Скорпионите мъже са истински покровители и винаги са готови да подкрепят любимата жена!

2. Мъжът Риби е човек, който е много емоционален, грижовен, добронамерен и сантиментален. Тези мъже обикновено са абсолютно отдадени на жената в живота си. Те уважават, ценят, слушат и се съобразяват с половинката си. Единственият проблем, който можете да имате с мъж, роден под знака на Риби, е да не реши да ви изневери!

3. Няма какво да се лъжем – мъжът Рак е момчето на мама. Повечето мъже, родени под този знак, имат твърде силна връзка с майка си и възмъжават истински на по-късен етап от живота си. Но когато това се случи и когато този мъж намери подходяща и силна като характер жена, той наистина се променя и тя става основен фокус в неговия живот.

4. Мъжът от зодия Близнаци разчита повече на логиката си, а не толкова на чувствата си и това е във всеки един аспект от живота му. Тези мъже са много умни, забавни и словоохотливи, но понякога са си малко самодостатъчни. Най-големият проблем на мъжете Близнаци е, че имат, както знаем, много различни лица!

5. Везните са най-несигурният и нерешителен знак в зодиака и мъжете, родени под този знак, са олицетворение именно на това. Иначе те са галантни кавалери, но са леко демоде и са по-скоро консервативни като начин на мислене. Докато се стремят да намерят баланс в живота си, те често се люшкат в двете крайности.

6. Мъжете, родени под знака на Водолей са едни от най-зрелите в зодиака. Те са силни, решителни и открити като характер. Обаче не са особено емоционални и никак не са романтични. Проявата на съчувствие и емпатия също не е сред техните характеристики. Освен това не обичат да се съобразяват с чуждо мнение, дори то да е на половинката им.

7. Мъжът Овен може да предложи много на една жена във връзката, но зрелостта не е сред тези неща. Често тези мъже реагират и се държат като малки, ентусиазирани момчета. Те са леко вятърничави и поставят собствените си цели и амбиции на първо място в живота си. Но пък с такъв мъж никога няма да ви е скучно!

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам мъж риби(акула) и страхотен във всяко отношение Грижи се нищо да не ни липсва , отгледахме децата Не бих го заменила с никой
6
1
 
3
 
! Отговори
Кой вЕрва на зодии?! преди 5 години
Не зная тази или онази зодия ме прави щастлива, но че аз ги правя луди е сигурно:)
5
1
 
12
 
! Отговори
наивен преди 5 години
абсолютно вярно ,коментар 6,дори и нещо по зле!!!!!
4
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена риба мъж водолей ли е на далече от тях. Главоболия ще си спестите бол.
3
6
 
4
 
! Отговори
Тончо ебача преди 5 години
Чета кометара под номер едно това си е чиста лизбийка която се предлага на жените след 22,00часа в днес. БГ.
2
8
 
8
 
! Отговори
Караколев преди 5 години
По-добре да живеете със Скорпион отколкото със жена Риба или мъж водолей.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не замръзнеш!