Риби, Водолей... Зодиите, от които не стават лидери

Кои знаци трудно развиват такива умения? Вижте!
24 окт 2018 16:15, Ивета Иванова
20
Риби, Водолей... Зодиите, от които не стават лидери
Снимка: Pexels

Има родени лидери, но има и хора, на които просто не им е в кръвта да дават заповеди, да водят другите и да се заемат с организация. Ето и кои са зодиите, на които им е трудно да развият лидерски умения. 

Близнаци
 
Те са разумни и чувствителни знаци, често потъват в мисли. Но се чувстват несигурни, имат свои комплекси и дори да се показват като уверени - рядко са такива. Просто сами усещат, че не са родени за това.
 
Водолей
 
За тях да са лидери не е мечта. не желаят да стават такива, затова и няма как да станат. Ако им се наложи да влязат в подобна роля, са отегчени и им липсва вдъхновение. Добри са в организирането и планирането, но не мислят, че им подхода ролята на авторитет.
 
Риби
 
Проблемът на Рибите е, че плачат много, чувствителни и емоционални са, всичко може да ги разстрои, да ги нарани и натъжи. Няма да издържат на голямо напрежение и ще се сринат, ако станат свидетели на манипулации, интриги и т.н. Не знаят как да понесат това.
 

20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кви сте ми заблудени да вярвате в тая псевдонаука "астрология" ХАХАХА
Овчици. От кое зависи характера? От генетиката и как е устроен мозъка на всеки индивид или някакви неодушевени небесни тела на светлинни години разстояние? Колко глупаво звучите хаха
18
4
 
4
 
! Отговори
не зависи преди 4 месеца
рибите не говорят, не обсъждат другите,мълчат и си плуват в чисти води срещу течението пъстървите,такива са лидери другите шарани са блатни,не всички лидери са пъстърви,требва си траеш за колегите и колежките те може да са от зодия маймуни или дето ти подливат вода,добре че плуваме в правилните води
17
4
 
1
 
! Отговори
Кети Литчева преди 4 месеца
Обществото от хора мъже и жени ти отговориха както трябва.
16
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Водолей вода полива. Подли са по природа.
15
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Рибата си е надменно същество. На нея кокала не трябва се дава ще ти вземе всичко и ще те докара до просешка тояга. Ще те скара със всички и ще се чувстваш като "обран евреин"
Море да е лодка да е да има много риба в морето да е сама в в лодката ще излови цялата риба. Никой рибар да няма за него! Лодката ще потъва не тя риба няма на изхвърли в морето. Защо ли? От алчност!!!
"Вечно гладен г ъ з глава затрива".
14
1
 
2
 
! Отговори
Риба преди 4 месеца
До Анонимен
Слава Богу,че някой отговори на тези глупости.
С коментарите на женомразци и комплексари хич и не си струва да се захваща човек
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Едно е да искаш да си лидер друго е да можеш трето е да не ти стиска.
12
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Водолей и риба изпадат в тежки конфликти. Имат тежки междуличностни отношения с околните в 90% от случаите било майка.., баща сестри, братя колеги познати съседи. Това са хора тежки по характер с трудна комуникация.
11
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Водолей и лидер. Смях. Риби водолей това са хора без всякакъв вид потенцял като лидери. На друго поприще може са проявени но да командват хората.. Ще има текучество на персонал ще напуснат хората и ще ударят кипенците.
10
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Рибата не може си оправи леглото лидер. Толкова са хаотични и не организирани да не говорим за мързела и парманентната депресия.
9
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мъж риби е супер във всяко отношение
Жена риби е друга работа
Така, че не бъркайте нещата
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Риби съм и вече 13 години никой не ми е казвал , че не ставам за шеф
Големи глупости е тази статия
Стив Джобс е риби , Рупърт Мърдок , Брус Уислис , Алберт Айнщайн.....още мога да изброя но не виждам смисъл
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На български лидер и началник са различни неща. Лидер е човек, който умее съзнателно да увлича масите, има идеи извън собствения си бит и ги претворява, използвайки потенциал от много хора. Началник е административен ръководител, част от йерархия, човек, който организира изпълнението на задачи, наложени от по-горния в йерархията.
6
1
 
11
 
! Отговори
До номер 2 преди 4 месеца
Освен да се поклоня и съглася с теб, няма какво да добавя!
Една Риба като мен, шеф на 9 човека в момента, само може да се тюхка, че хората около мен са лицемери, интриганти и осъждат шефа, който не излиза с тях на обедната да клюкарства и интригантства.
Проблемът на комплексарите е, че от тях добри работници не става, както и служители.
А Рибата, Водолеят и Близнаците са твърде мили хора за съвремения комерсиално-лицемерен свят. Затова не стават за лидери, защото самите те не искат, а могат!
5
3
 
8
 
! Отговори
До 3 преди 4 месеца
Аз съм зодия риби и като се напия започвам да пея и обичам всички ;)))
В цялата работа има само 2 проблема - пея фалшиво и никога не карам песните до края ;))
4
2
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 4 месеца
Иди го кажи туй утре на шефа си, ако е от тази зодия...
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Чичо ми е зодия риби. Той като се напие знаете ли как плюй , псува. Никой не може да го закачи. Той е върховен лиидер. Ще ги пребие всичките. Той знае бокс. Той се познава и с един кмет. Ама няма да кажа кой кмет и от кой град.
2
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Водолей съм и съм идеален лидер. Идеалния лидер се познава по това, че не крещи, а когато не е на работа служителите му си вършат същото все едно че е там. Диваците не са лидери, дето крещят и мачкат, това са комплексари. Най-добрите лидери са точно от тия три зодии. И другите хора с демократичен манталитет.
1
2
 
23
 
! Отговори
На някой му е скучно преди 4 месеца
Като ви е скучно, моля спрете да пиши те ГЛУПОСТИ!