Японско кимоно, но с... К**ви, яжте, пийте, Огито черпи!

Родната следа или колаж?
25 окт 2018 13:15, Екип на Tialoto.bg
38
Японско кимоно, но с... К**ви, яжте, пийте, Огито черпи!
Снимка: Instagram

Модната индустрия винаги е била сред най-креативните и селективни, затова роден пробив в нея е изключително признание за труда и уменията на човек в бизнеса.

И България е оставила своята следа с моделите Кремена Оташлийска, Белослава Хинова, която сложи Джиджи  Хадид в малкия си джоб, Джио Диев, който създаде обувки за знаменитости като Мадона и най-новото попълнение... Огито!

Най-новата следа в индустрията идва от Седмица на модата в Токио и една визия, носеща в себе си традиционно кимоно и един "крилат" цитат, станал популярен от татуировка на ръцете на Огито, пише tialoto.bg

"К**ви, яжте, пийте, Огито черпи!" се появи като надпис върху ръкавите на азиатска манекенка, а кадърът е публикуван в профил в Instagram, отличаващ най-добрите фотоси от значимото модно събитие.

Самите автори на кадъра са отбелязали, че цялата фотосесия е по поръчка на американския Vogue, та изглежда има шанс Огито да пробие дори и при Ана Уинтур.

Не е ясно кой е дизайнерът, който стои зад това хрумване, нито откъде е дошло "вдъхновението" от крилатия цитат.

Самата татуировка краси ръцете и гърдите на небезизвестният бургазлия Огнян Иванов – Огито, който доби популярност покрай участията си в редица телевизионни формати и гордо показваше цитата – татуировка.

Кадърът вече доби огромна популярност с многобройни коментари на българи, но се появи и съмнение за автентичността и дори предположения, че е възможно кадърът да бъде колаж. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: модаОгитокимоно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До смутен от смутитаЗащо да не знаем за този факт?В крайна сметка, трябва да се търси отговорност от онези, които ни излагат по света. Ако в закона липсва нужното уточнение, това може да се поправи. Едно нещо е фината провокативност, съвсем друго нещо е просташката наглост.
7
4
 
13
 
! Отговори
Мето Кмето преди 5 години
Дали ни харесва или не, това е бургазкото културно наследство. Светът трябва да знае.
6
2
 
19
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Щом не е ЛОКО СОФИЯ-не струва!
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умникът, който е сътворил това, сигурно посещава този сайт късно вечер и чете писанията на Минко.Онзи пък, който си е татуирал въпросния словесен "бисер" върху своето тяло, дали се е замислял, че може да попадне на някоя канибалка? Има ли гаранции как тя ще изтълкува поканата, която е написал върху себе си?
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кулагин кога ще гастролира там?
3
2
 
23
 
! Отговори
ъ преди 5 години
Кадърът си е в профила на Tokyofashion ! Не е колаж !
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
то японците какво да вземат от нас - освен кисело мляко и простотии.......следвващия път да си щамповат мускулите на ричард и отдолу : АЗ СЪМ СУПЕР ЖАЛЪК !!!
1
6
 
18
 
! Отговори
смутен от смутита преди 5 години
Поредната "информационна" скрап !