По-малко сексуални партньори – по-щастливи в брака

Противниците на догмите питат: А как има база за сравнение?
25 окт 2018 21:40, Петя Славова
25
По-малко сексуални партньори – по-щастливи в брака
Снимка: pexels.com

Жените с по-малко сексуални партньори преди венчавката се оказват по-щастливи в брака, пише в. "Metro". Изданието се позовава на анкета на американския християнски Институт за семейни изследвания.

65 процента от дамите, които са имали само една сексуална връзка преди да се омъжат, изпитали истинско щастие в последвалия брак. Процентът на щастливите американки, които имали над 21 предбрачни партньори, се оказал 57 на сто, пише БТА.

Институтът се стреми да докаже, че многобройните сексуални забежки на дамите са опасни за традиционните семейни модели. Но противниците на догматичното мислене от своя страна изтъкват, че разликата между почти целомъдрените жени и считаните за „по-разпуснати“ е само 8 процента при намирането на брачното щастие.

Застъпниците на здравия морал все пак посочват, че независимо от малката разлика, правилото е налице. Жените с по-малък сексуален опит намират повече щастие в брака.

Но противниците на догмите в секса коментират този факт с обстоятелството, че дамите само с един предбрачен партньор нямат база за сравнение и поради тази причина по-лесно се мислят за щастливи в брачната връзка.

Вижте още за живота в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
1
 
! Отговори
Таню преди 5 години
До ГостСкъпа, хубаво е, че си опитала от живота. Един ни е! Само че както виждаш е много по-лесно да си застанеш отстрани и да се правиш на Джизъс или непорочна девица и да хвърляш кал и камъни по откровените и искащи да живеят. И, обикновено, тези от лагера на критиците са два варианта - сексуално фрустрирани, живеещи с некоя изгрухтяна слоница или плехав *** и такива, които живеят на прага на сексуалното грубо посегателство, на тъмно! Малко като приказката на Достоевски за непиещите...
23
3
 
3
 
! Отговори
хомо еректус преди 5 години
Брак вече не се отнася до мъж и жена - те вече не се женят. Отнася се до хомосексуалните еректуси. Те, за сметка на това взеха да се женят помежду си.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съгласен. И без това вече съм на години дето ми е трудно да правя секс едновременно с повече от 2 студентки. Така че, по - малко партньори е по добре напоследък.
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички с мнения и жените и мъжете ви знам какви сте на по 70 80 и не сте докосвали нито жена нито мъж на живо и няма и да докоснете ама се изкарвате големите експерти смешници
20
3
 
3
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Знам,че си някоя баба на 70 80 и досега мъж на живо да ти го сложи не си виждала 300 другия път по скоро 0 ла и половина
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги трябва да си търсиш некви
18
0
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 5 години
Дреми ми какво иска важното е,че кат скъса ще е с мен
17
8
 
7
 
! Отговори
Коня преди 5 години
Много ми е смешна думата "брак". Вече хората без сватба живеят по-добре, отколкото тези със.
16
0
 
5
 
! Отговори
Неепопаднал на жена преди 5 години
Не е попаднал на Рачка да му стопи лагерите инагъне ламарините. Жената е много люта. И съм кротък с нея. Гальовен и мил.
15
1
 
4
 
! Отговори
Тончо ебача преди 5 години
Дреме и на нея!
14
1
 
3
 
! Отговори
Lalko Obretenov преди 5 години
Takiva Kade se oplakvat si provalqt otnosheniqta s jenite. I v edno 90% mu se provalqt vrazkite. Sam si go pravi.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10Направил и е услуга!
12
4
 
3
 
! Отговори
Тончо ебача преди 5 години
Изобщо не търпи в това му е проблема. Като скъса с мацето си я присламчих към мене той изобщо не разбра. И още си е мацето сме е и той още "мухи лaпа"
11
5
 
3
 
! Отговори
Тончо ебача преди 5 години
Да и никой не се връща повече при него. А и не съжеляват за него. Прави услуга. Никой не му се моли и не иска да бъде приятел него. Така е поискал да такава ще му е волята. Чепати са прав си!
10
2
 
6
 
! Отговори
Да бе преди 5 години
Стрелецът много търпи, верно е! НО в един момент като му писне така ще те ИЗФУЙКА от живота си,че няма да имаш време да се осъзнаеш.
9
14
 
11
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Абе не мога да разбера защо само за жение се пише такива работи. В 21-ви век сме. А на мъжете вс им е позволено така ли? Абе я у лево. Аз пък съм имала над 300 сескуални партньори. Да над 300. Да ви е яд всичките. И си намерих точния човек и съм си щастлива с него. Сексът е здраве кога ще го схванете с *** си глави. Абе вс се върти около секса вс се е*ете ама колко е лош секса. Е мн сте лицемерни вие хората.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 3Мацка кат скъсаш когато и да е остави сега кординатите си да се запознаем може и да решиш да пробваме дай фейсбук примерноАбе ти не четеш ли??? Момичето не иска с други!!!!!!!Ти золам в филм ще го вкараш!
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МарияАз пък съм на 22 и си имам гадже от 2 години, което ми е първо гадже и си ми е много добре и изобщо не искам да пробвам с други.Бъди много щастлива, но искам да ти кажа, че брат ми "ходеше" с първата си любов 9 години. Ожениха се живяха една година и се разведоха. Така че никой не знае Живота какво ще му поднесе!
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти си заблуден знаеш ли на нормалните колко ни дреме дали ще е брак или няма да е брак важното е ,че има такива дет са на прапрабабати на възрастта ако не са и на повече от прапрабабати и никога не са пипали другия пол и такива дет са имали три или повече цифрено чистло най-малко три цифрено и тнт
5
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Авторката не мога да я разбера, така пише статиите все едно говори на някой. Никъде не прочетох, че някоя си жена иска се връща при козирог. По принцип козирог си е отмъстител на неговия фон скорпиона е добър. Стрелеца може много да е сгафил, но ти става приятел докато козирога си остава кофти о, веки. Всичко си е до човек и възпитание.