Стратезите... Любопитни факти за синеоките хора

Според проучванията те са по-склонни към злоупотреба с алкохол
25 окт 2018 10:00, Михаела Лазарова
20
Стратезите... Любопитни факти за синеоките хора
Снимка: Reuters

Какво е общото между Дженифър Лорънс, Ема Стоун, Камерън Диас, Тейлър Суифт, Джиджи Хадид, Джерард Бътлър?

Тези знаменитости определено са привлекателни, но това, което ги събира под общ знаменател са сините им очи. Ако очите са прозорец към душата на човека, вижте какво трябва да знаете за синеоките.

Сините очи са се формирали преди векове в резултат на мутация. Хората, които ги притежават са толерантни, но понякога могат да бъдат и доста избухливи.

Мъжете със сини очи намират синеоките жени за по-атрактивни. Интересно е, че проучванията показват, че мъжете със сини очи са много привлечени от жените, които споделят цвета на очите им.

Учени предполагат, че това може да е еволюционен и несъзнателен рефлекс, да се свържат с жени, които споделят техните физически характеристики. Синеоките мъже са малко потайни, но страстни и в повечето случаи спокойни натури.

Що се отнася до връзките, синеоките са грижовни любовници, които се стремят винаги да задоволят половинката си. Биха могли да създадат дълготрайни любовни връзки, но изискват любимият човек да им е напълно отдаден. Флиртът не им е чужд.

Повечето синеоки хора са чувствителни към ултравиолетовите лъчи. Генетично, те имат по-малко меланин, отколкото хората с по-тъмни очи, което също означава, че сините очи са по-чувствителни към светлината.

Според проучвания, хората със сини очи са по-склонни към злоупотреби с алкохол.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
младен преди 5 години
От целият избълван тъпизъм само това е вярно:"Повечето синеоки хора са чувствителни към ултравиолетовите лъчи. Генетично, те имат по-малко меланин, отколкото хората с по-тъмни очи, което също означава, че сините очи са по-чувствителни към светлината."
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Синеоките и русокоси мъже са много красиви , но са доста трудни за общуване. Имат светла кожа. Повечето са прикрити и не толкова общителни, но е истина че са много емоционални и чувствителни по характер. Говоря от наблюденията си към чужденци от по -северни държави, тъй като у нас е чудо да се срещнат естествени блондини, в съчетание с ярко сини очи!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднъж се мъчат да уеднаквят хората позодии, друг път според цвета на очите..-------------------Има ОТЛИЧИТЕЛНИ ФИЗИЧЕСКИ ЧЕРТИ И ТИПИЧНИ ОСОБЕНОСТИ.и КАЧЕСТВА за хората от всяка една зодия, които ги правят сходни по характер. Така че никой не се мъчи да ги уеднакви насила! Това е наука и се казва Астрология и се опира на природни и физични закони.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това за алкохолизма е вярно
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мамка му! Знаех, че съм се объркал - трябваше синеока жена да си взема! А ся - стоя жаден и на сухо!
11
0
 
7
 
! Отговори
Синеок преди 5 години
*** какви злоупотреби, аз като пия зло не мисля.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви глупости само... Скоро очаквам статия за формата на ноктите и връзката й с характера. Вече се чудите какви глупости да измислите за да си запълните страницата.
9
0
 
7
 
! Отговори
Mimi преди 5 години
Това за синеоките не е вярно !Не злоупотребяват ,просто полесно се напиват.Освен това,потъмните жени ги привличат повече.
8
1
 
6
 
! Отговори
Митко - любопитко преди 5 години
Следващата словесна скрап за коя част от човешкото тяло ще бъде , и за женското ли ще бъде , за мъжкото или за джендърското ?
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лично наблюдение, злоупотребяващите с алкохол са главно червенооки и жълтогащи.
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднъж се мъчат да уеднаквят хората по зодии, друг път според цвета на очите... Безсмислени глупости! Всеки човек си е строго индивидуален, различен и има както качества, така и недостатъци.
5
3
 
9
 
! Отговори
jk преди 5 години
За синеоките не знам, но знам за зеленооките - тия са чисти нимфоманки !
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
<УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ05
3
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи злоупотреба с алкохол, аз да не си мия краката с него????
2
2
 
27
 
! Отговори
Аз преди 5 години
"Мъжете със сини очи намират синеоките жени за по-атрактивни. Интересно е, че проучванията показват, че мъжете със сини очи са много привлечени от жените, които споделят цвета на очите им." - чутовна мисъл!
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена ми е със стъклено- сини очи, но не пие и капка. Аз съм с кфяви, нооо яко - ракия, бира, уиски, каквото дойде ;)