Само за вас: Тренировка, според зодията (I част)

По-сериозното физическо натоварване не е за всеки, уверете се!
27 окт 2018 21:56, Иванка Гъркова
2
Само за вас: Тренировка, според зодията (I част)
Снимка: pexels.com

Има хора, които обичат да тренират повече от други. Това твърдят астролози, според които нагласата на всеки от нас за физическо натоварване зависи от зодиакалния му знак.

По-сериозното физическо натоварване не е за всеки. Има неща, които просто не се отдават на някои. Ако все още се лутате дали да тичате в парка, ходите на йога или просто лентяйствате пред телевизора, ето няколко съвета кой вид тренировка е подходящ за вашия зодиакален знак.

Овен

Вие сте смела и приключенска личност. Винаги се стремите да бъдете на първо място. Колкото повече се съревновавате с другите, толкова повече се усъвършенствате и избягвате от рутината.

Пробвайте някой състезателен спорт, например колоездене, а защо не тенис или футбол?  Те ще затвърдят вашата увереност и ще ви дадат възможност да заякнете физически.

Телец

Хората с тази зодия са най-търпеливите. Това от една страна им помага, но и пречи в много ситиуации. Що се отнася до спортуване, търпението им за постигането на добрите резултати бързо се изчерпва. Те не обичат да стоят много във фитнеса и едвам ще направят 2 обиколка на стадиона. Спринтът не е за тях, а по-скоро по-леките упражнения като стречингът, вдигането на гирички, тренировка за гърди, степ аеробика.

Телците обичат да бъдат сред природата, затова не се учудвайте, ако ги видите да тренират на открито.

Вижте за останалите зодии  в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле, какви глупости...Скоро очаквам статия от типа на "Миене на зъбите според зодията".
1
1
 
1
 
! Отговори
nina преди 5 години
Груба грешка за Teлците.Тренировката ми e 7.5 км бягане.Навън,3 пъти седмично .10 кг вече свалих,имам още 20. Едно нещо,на което никой не може да ми се опре-упорство ;)