Само за вас: Тренировка, според зодията (II част)

Някои зодиакални знаци се нуждаят от по-леки упражнения
28 окт 2018 22:16, Иванка Гъркова
2
Само за вас: Тренировка, според зодията (II част)
Снимка: pexels.com

Има хора, които обичат да тренират повече от други. Това твърдят астролози, според които нагласата на всеки от нас за физическо натоварване зависи от зодиакалния му знак.

По-сериозното физическо натоварване не е за всеки. Има неща, които просто не се отдават на някои. Ако все още се лутате дали да тичате в парка, ходите на йога или просто лентяйствате пред телевизора. След като вчера ви дадохме няколко съвета кой вид тренировка е подходящ за първите шест зодии, ето и останалите от зодиака.

Везни

Те не обичат монотонността. Животът им трябва да бъде динамичен и разнообразен. Затова им е необходимо натоварване, с което да не скучаят.

Така наречените фат бърнинг упражения, които комбинират тае-бо, танци и аеробика са идеални за везните. Може да се изпълняват 2-3 пъти седмично. Намаляват мазнините и стягат цялото тяло.

Скорпион

В тях има тъмна и светла страна. Хората с този знак непрекъснато се лутат между двете и са в постоянен конфликт със себе си и околните. Необходима им е активност, която да ги постави на място и с която да намалят темпото.

Кундалини йога или „йога на осъзнаването“ е нещо, което може да опитат скорпионите. Трябва обаче да имат достатъчно търпение. При нея успешно са комбинирани медитация и движение. Изпълняващите асаните могат да достигнат до дълбините на душата си и разберат от какво всъщност се нуждаят.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Пощальона преди 5 години
С Чесалото на другия...
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А как да се почесваме по тила, според зодията?Прекалявате с измишльотините.