Кой е най-подходящият костюм за Хелоуин за всяка зодия?

Вижте какво отива на всяка зодия, ако сте решили да празнувате
29 окт 2018 23:00, Ивета Иванова
50
Кой е най-подходящият костюм за Хелоуин за всяка зодия?
Снимка: Pexels

Овен - Войник 

Така ще се чувстват сякаш притежават много сила и владеят света. И ще впечатлят околните - може да изкарат много романтичен празник.
 
Телец - Котка/котарак
 
Няма да ви струва много, по-скоро ще трябва да нарисувате муцунка, мустаци и т.н. Пестелива идея, а и ще се справите бързо. Ще са спокойни и радостни с такъв вид.
 
Близнаци - Секси злодей
 
Близнаците да си изберат любим лош герой, който изглежда секси. Така самите те ще се почувстват привлекателни. Креативни са и ще измислят интересен грим.
 
Рак - Вампир
 
Романтичните Раци ще са страхотни в ролята на вампир. Черното много им отива и ще съберат погледите. А и при вампирите винаги има сърцераздирателни любовни истории.
 
Лъв - Зайчето Джесика
 
Дамите Лъв ще са в центъра на вниманието, ако се появят така - а това е тяхна мечта. Около тях ще е пълно с ухажори, които ги черпят. Мъжете могат да са Зайчето Питър - ще разтопят женските сърца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Спикс преди 5 години
Тъпоуууу!
34
1
 
0
 
! Отговори
Ала-Бала преди 5 години
Този празник не е свързан с нашите традиици и душевност. Той е част от програмата за промяна да споменатото по-горе.
33
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 12 преди 5 години
В миналото, във всяка къща,посетена от коледарска дружина, домакините също са давали на коледарите вкусни неща.Освен това, и в нашите традиции съществуват обичаи зловредните демони да бъдат омилостивявани чрез раздаване на вкусотии. Например,вярвало се е, че раздаването на парчета питка, намазани с мед, може да омилостиви Холерата, Баба Шарка и самодивите.По същия начин, в древността келтите са давали лакомства на тропащите на вратата им призраци (маскираните деца),за да не им причинят злини
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай ТошоА бре байно,Можем да спорим по въпроса кой е сатанист.Твоята партия избра за свой знак пентаграма (звезда с пет лъча), а това е знакът на Сатаната.Вие имате навика да препарирате мъртъвци, да ги слагате в специално изградена за целта сграда, която назовавате мавзолей и после ходите там на поклонения като в храм!
31
1
 
2
 
! Отговори
От Плашипутарника преди 5 години
До ХелоуинВидях какво си написал едва след като качих моя текст. Извинявай, не исках да взема чужда идея. Но явно и други хора освен мен възприемат по точно определен начин другарката от Крушовица.
30
1
 
4
 
! Отговори
Плашипутарник преди 5 години
Аз ще се маскирам като Корнелия Нинова!
29
6
 
4
 
! Отговори
ха ха ха преди 5 години
по добре Хелоуин да се радват децата отколкото Октомврийската Революция да страдат възрастните
28
0
 
12
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Хелоуин трябва да е професионален празник на служителите с полицейски правомощия в МВР, ГДО, ГДИН, ДАНС, НСО и т.н. с по-нисък интелект от тиквите. Има съвременни народни будители - концесионерите по чистотата в някои райони, които будят народа рано сутринта.
27
4
 
6
 
! Отговори
антидот преди 5 години
И ютията да включа , и оттам за хелоин се чува ! Проглушихте ни ушите с тази npocmomuя вече !Такава упорита промивачка на мозъци ПЛАН-ЪТ ли ви го вменява ?! Спрете се вече - вие въобще българи ли сте ?!Или царичка-паричка не признава нищо - важното е да падат кинти , а зомбираното и съзнателно оnpocmачвано народонаселение по-лесно развързва кесиите ...
26
2
 
12
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ КАКЪВ ЩЕ Е "ПОДХОДЯЩИЯТ КОСТЮМ" ЗА ДЕНЯ НА БУДИТЕЛИТЕ, АМИ МИ НАВИРАТЕ/РЕКЛАМИРАТЕ ТОЗИ СКАПАН ХЕЛОУИН??? ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ СТЕ!
25
0
 
9
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Ееееее тия американци само веднъж в годината ли се сещат за мъртвите бе, то при нас си имаме три големи задушници и всяка събота си споменаваме с добро починалите роднини, защото съботата е ден на умрелите а неделята е за сватби и веселие.То отдавна вече и в събота сватби правят ама туй пред Бога не се зачита а, че Попа е взел парите за венчавката в събота-нищо не значи, той на Господ няма да ги даде...
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На бг-популацията не й трябва Хелоуийн, а Народни будители, тъй като е толкоз заспала, че сама се не повдига от вековен сън.
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз ще се направя на пилот шофьор на самальот
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да се маскирам по някакъв начин, макар за моята. зодия да пише че трябва да съм зайче. Уважавам традицията на Запада да празнува Хелоуин, но не понасям зловещи и страшни маски на вампири, кръв и т.н Не ми идва отвътре да се правя на страшна, какъвто и да е смисълът. Независимо че съм фен на англоезичната култура (този обичай идва от келтите ), този празник не ме привлича, освен фенерите и сладкишите.: )Не че българските кукери са по-благовидни, ама я накарайте някой англоговорящ да се облече със звънци и да ходи да плаши вампирите. Впрочем и двата ритуала са езически, нямат общо с хри
21
6
 
7
 
! Отговори
хелоуин преди 5 години
а пък аз ще се направя на другарката Нинова всички да изплаша
20
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не си празнувате своите празници? Защото са пълна скука, а хората искат да се забавляват.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 24Това няма никаква логика....
18
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе смешници кои сте вие да казвате кой какво може да празнува и как да се забавлява? :))) Аре стига сте ми се правили на големи патрЕоти и на много религиозни, че така като ви гледам сте чисто и просто душевно болни, а някой направо имат психическо разтройство.
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чувал съм за мъж който понесъл съболезнования към жена, чийто мъж току що починал, с черен презерватив и с ухание на тамян.
16
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Етно затова стават убийства - набивате чужд начин на живот, чужди празници, чужди .., чужди ...