Митове: 6 легенди за жените и мъжете

На какво не трябва да вярваме? Вижте!
31 окт 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
13
Митове: 6 легенди за жените и мъжете
Снимка: Pexels

Излизането по срещи, романтичните отношения, връзките могат да са както много приятни, така и натоварващи. Но не е задължително някой от партньорите наистина да има вина, всичко може да е в резултат на стереотипите, в които вярваме. Има няколко мита за мъжете и жените, които пречат на създаването на истинска и стабилна връзка. Ето и кои са. 

1. Жените искат само пари
 
Мъжете постоянно повтарят това. Вярват, че една жена ще се интересува от тях, ако са успешни и богати и винаги плащат сметките в заведения. Истина е, че има и такива момичета, но това се усеща веднага - искат да са в най-скъпите заведения, постоянно да получават цветя и подаръци, да ходят на турове по магазините. Но ако се наслаждават и на обикновени срещи, ако обичат да прекарвате време на кафе, на разходка, сред природата и т.н., едва ли това са момичета, които се интересуват само от банковата сметка. Повечето хора просто се нуждаят от внимание, изслушване, споделени мигове, доверие и малки романтични изненади. 
 
2. Жените искат сериозно обвързване веднага
 
Вероятно наистина жените мечтаят повече за сватба, създаване на семейство, деца, романтична връзка, но това не означава, че още на първата седмица ще считат връзката ви за толкова сериозна. По време на срещите те преценяват дали мъжът наистина е сериозен и отговорен,  какво търси, дали може да се разчита на него и дали може да му се има доверие. Момичетата премислят нещата много повече и по-дълго, така че дори да са споделили мечтите си, не значи, че мислят, че връзката веднага е станала сериозна. Жена, която е била свидетел на много неща и е била наранявана, се доверява изключително трудно. Тя също се нуждае от време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: мъжежениживот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Оптимист преди 5 години
По мои наблюдения и опит, всъщност и 3-те легенди за жените са верни, особено това, че искат да променят мъжете си.
5
3
 
2
 
! Отговори
Petar, NY преди 5 години
Мдам, от 1 до 6 всички са вярни.
4
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тежки времена настават за женичките. Ще трябва да поумняват, да си изкарват хляба...Все почти непосилни за тях неща.
3
5
 
16
 
! Отговори
Вярно е! преди 5 години
Ако сега е кръшкач, това не означава, че винаги ще кръшка.Народът е казал: "К/рвалъкът е до време, пиянството е до гроб."Затова е за предпочитане да вземете мъже кръшкачи, вместо мъже пияндурници.
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е жените не искат само пари, а също и един емоционален тампон за слушател. Ако не искат обвързване веднага няма и да поискат, ако пък поискат също лош знак. Която и да е жена задейства алармата на поне по 10 лоши знака, освен ако не е много добър хамелеон. Но маските падат рано или късно.
1
8
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Ти и това не заслужаваш ,*** такъв!