Ноември чука на вратата... Любовният ви хороскоп

Време е за равносметка, време, в което и да се забавляваме
31 окт 2018 08:50, Михаела Лазарова
7
Ноември чука на вратата... Любовният ви хороскоп
Снимка: istock

Месец ноември ще бъде вълнуващ по отношение на любовта. За някои представители на зодиака, това означава нова връзка. Други ще се опитат да закрепят вече пропукалите се взаимоотношения. Дали има смисъл?

Едно е сигурно – време е за равносметка, време, в което и да се забавляваме. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Зодия Овен

През ноември представителите на зодия Овен ще изпитат по-силно чувство за удовлетворение. Независимо дали искате да привлечете любов, да подобрите връзката си или да освободите себе си от предизвикателни взаимоотношения, ще се почувствате добре и оптимистично. Стойте настрана от хора, които са драматични, конфликтни, за да не навредят на любовния ви живот. Когато всичко върви добре в отношенията ви, не търсете повод за конфликти.

Зодия Телец

Когато става въпрос за любов, Телците ще са пасивни през ноември. Вниманието им ще бъде фокусирано върху по-важни неща, като работата. Хубаво е, че любимият човек ще ви окаже своята подкрепа и ще ви даде нужното пространство. Все пак се опитайте да се реванширате по някакъв начин. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
Хелоуинската нощ преди 5 години
чу_ка на вратата.Да я преживеем, пък утре ще му мислим! :)
2
0
 
4
 
! Отговори
мдааа преди 5 години
Почукай,за да ти се отвори,хахахахаха
1
0
 
4
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Чук ,чук.Кой е тук?