Как да се облечете в градски спортен шик?

Може да носите спортни дрехи всеки ден, нали?
Обновена: 28 ное 2018 17:20 | 3 ное 2018 10:13, Криси Табачка
Как да се облечете в градски спортен шик?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

След като обобщихме тенденциите за пролет-лято с колекцията на Tommy Hilfiger и Gigi Hadid, идва време да съберем на едно място най-необходимите компоненти за есенната визия. 

Втората част на проекта „Облечи си tialoto” идва с помощта на Люис Хамилтън и неговата капсулна колекция за модната къща и линията Tommy Jeans.
 
И тъй като спортът владее модния подиум, фокусът ще бъде именно в тази посока, за да създадем перфектният вид за градския спортен шик.
 
Ето какво съдържа той за него и за нея.

Деним
 
Няма сезон, в който да можем без класическият деним. Абсолютно мултифункционален, този сезон той идва под формата на дънки и дънкови якета, за да създаде идеалът за градски спортен шик.
 
За него той е в светли дънки с изтъркан ефект, а фокусът пада върху плътното кожено яке с масивен акцент на гърба. Класическата и емблематична емблема на модната къща идва с изписване на името на Луис Хамилтън и преплитането с неговите задължителни стрийт елементи.
 
За нея денимът идва като дънки с подчертан акцент върху финия глезен.
 
Топ
 
Тъй като спортът е основната линия във визията, за него се откроява класическа поло тениска с яка в ярък червен цвят.
 
За нея горната част на визията е с подчертана елегантност и феерия на кройката, позволяваща подчертаване на лицето с тъмен нюанс на маслено зелено и свобода на движението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание