Принцът на... 4 погрешни схващания за любовта

Всеки заслужава щастие, но търсим ли го по правилния начин?
9
Принцът на... 4 погрешни схващания за любовта
Снимка: outnow.ch

Мечтаете ли за страстна любов, за принца, който ще ви спаси, за приказка, завършваща с „и заживели щастливо завинаги“? Кой не мечтае. Повечето дами искат всичко това накуп, че и още. Всеки заслужава щастие, но търсим ли го по правилния начин? Една от най-големите грешки, които допускаме в преследването на истинската любов е вярата в митове за връзките, които ни пречат да видим истината и да сме щастливи. За да откриете щастието, спрете да се доверявате на някои от най-разпространените и погрешни схващания за любовта. Ето ги и тях.

Противоположностите се привличат

Така е във филмите, но не и в живота. В началото вероятно ще сте привлечени от своята противоположност, но в дългосрочен план това няма да завърши добре. Историята го е доказвала много пъти. За да бъдете щастливи и в хармония, с партньора си трябва да имате допирни точки. Дори да имате различия в темперамента, все пак не трябва да сте като огъня и водата. Това ще ви изтощи и ще разруши отношенията ви.

Неверни митове за връзката

В списъка с противоположности влизат не само различията в характерите, но и в ценностите и представата за бъдещето. Ако се различавате по тези съществени показатели, търсите любовта на грешното място. Тя не се състои в противоположностите, а в еднаквостите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
до предния преди 5 години
тая от снимката е много яка, ти си ***
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Света се напълни с тоя тип скумрии като на фотото от филма. То си е пандемия.
5
1
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До 2Само не ти е ясно эа кого го искаш, ето ти повод эа тълкуване!!!
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има много верни неща в статията, но от личен опит бих казала, че с хора, които в началото сме се "спречкали" и имали разногласия, понякога доста драматични... след това стават наши най-добри любовници, приятели и любими. Когато всичко върви по "мед и масло" след време връзката накак си преминава в "нюансите на сивото".
3
2
 
9
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
За да срещаш само такива жени сигурно има нещо у теб, което ги привлича.
2
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените постоянно вдигат червен флаг, държи се като луда, след време се променя и почва да се държи лошо, след 30 раждат от първи срещнат, трупат дългове, търсят донор. Актриси, хамелеони. Не си показват истинското лице веднага.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще използвам едно клише, което винаги е актуално по тази тема :Любовта не е безкрайно взиране един на друг в очите, а погледи отправени в една посока.