След трудности: Житейският ни път, според зодията

Как се преосмислят и преживяват препятствията...
Обновена: 5 ное 2018 06:23 | 4 ное 2018 23:00, Теодора Драгоева
10
След трудности: Житейският ни път, според зодията
Снимка: pexels.com

Възстановяването след трудности е процес, който изкисква време. Най-често  в този период човек или преоткрива себе си, или прави си някакви генерални заключения за живота си, след което е готов да направи радикална промяна в него. Ако човек осъзнае, че начинът му на действия до този момент не му е донесъл щастие, той започва да преосмисля нещата.

Всеки житейски път си има своите спънки и без значение колко гладко вървят нещата във вашия живот, ясно е, ще има времена, когато ще се намирате сред трудности и  предизвикателства.

В такива моменти, когато ви се струва, че всичко в живота ви е надолу с главата, трябва да се опитате да си извлечете поуки и да станете по-добра версия на себе си. Точно този подход може да предизвика големи промени в живота ви, които наистина да си струват.

Ето как представителите на различните зодиакални знаци вникват в същността си и се променят, след моменти на трудности:

Овен

Представителите на тази зодия започват да се отнасят с другите хора, а и със себе си, така сякаш това е последният им ден на земята. Те започват да отделят повече време на близките си, да слушат какво те имат да им кажат, да бъдат по-открити и честни с тях. Нетърпеливият Овен преоткрива себе си, именно учейки се да бъде малко по-търпелив. Той си дава сметка, че трябва да цени повече важните хора в живота си, ако иска самият той да получи повече обич и грижа.

Телец

Преминавайки през труден етап от живота си, Телецът разбира, че има нужда да разшири социалния си кръг. Дори и да има един тон с познати и приятели, той осъзнава, че трябва да намери и да пусне нови хора в живота си, които да му покажат различни, по-свежи перспективи от хората, които досега са били до и около него. Телците осъзнават, че новите познанства ще предизвикат нови, по-вълнуващи събития в житейския им път, които ще ги отведат в нова посока. Казано с други думи – ще получат шанс за ново начало.

Вижте още за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
пълни глупости! в тъмни сили и окулти вярвате.. празни лъжи.. :(
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казах! Румба винаги съм знаел, че си неудачен бауш.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости !
6
2
 
5
 
! Отговори
От Акулите преди 5 години
До 3ти 5ти и 6тиМоже ли да ни хванете за опашките
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те са си интриганти и интересчии. "Господ не е скитач той е събирач!" Не случайно ги е събрал заедно. Имат едни и същи претенции към околните. Рибата, колкото е душевно нечистоплътна и подмолна, водолей е толкова мръсен по душа и действия, спрямо околните. Не случайно е вода подлива. Рибата не случайно е най-*** животно в зодиака и никога няма, какво да каже! Коварни хора с твърде голяма мерзост безкруполна с високо мнение за себе си. Никога не са виновни за нищо. А всъщност са виновни в 99%.
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 3Точно..., ясно....и конкретно! Абсолютно вярно!
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Написаното за Козирога и Везните е почти 100% вярно.Написаното за Рака донякъде налучква истината относно поведението на тези хора в случай на беда.Казаното относно Близнаците не е съвсем вярно.
2
8
 
5
 
! Отговори
Рибите и Водолеят преди 5 години
в трудна ситуация се опитват да се измъкнат и, ако може, да не поемат никаква отговорност. Все едно, че ги е нямало там, където е възникнал проблемът, макар че в действителност те са забъркали кашата. Съзнавали са, че ще възникнат неприятности, но в момента така им е било добре. После гледат да се измъкнат, без да ги е грижа какво ще коства това на други хора, чиято единствена вина се състои в това, че са им се доверили и дори не са допускали в каква каша ги забърква Рибата/Водолеят.
1
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като майка на типичен Овен донякъде се съгласявам с краткият анализ за този зодиакален знак, но докато се отучи да спира влакове и да разбива стени с глава и се научи на Търпение и философско приемане на кризите много боб изяждат овнетата.Като сестра на нетипичен Телец - по-скоро се случва обратното, изхвърлят всички вредни за здравето си и комфортната си зона връзки и приятелства и се отдават или на работохолизъм, или на пословичен мързел.