Топ 4 зодии, които винаги са в дълги връзки

Във всички връзки има някакви проблеми и разногласия
4 ное 2018 14:56, Ивета Иванова
2
Топ 4 зодии, които винаги са в дълги връзки
Снимка: Pexels

Във всички връзки има някакви проблеми и разногласия между партньорите, но някои хора работят по-активно за разрешаването им, защото държат на половинката и не искат да я загубят. Дори така да хабят много нерви, те знаят, че връзката си струва и че нищо хубаво не идва, без да положиш усилия. Ето кои са зодиите с най-продължителни и стабилни връзки. 

Телец
 
Телците са последователни и много стабилни. Ако партньорът ви е от тази зодия, може да сте сигурни в него - винаги ще се бори за вас. Те държат на думата си и може да им се вярва. Издръжливи са и рядко се оплакват. Ако ви трябва помощ, можете да разчитате на тях. Телците знаят, че една сериозна връзка изисква много работа и отдаденост и дават всичко от себе си. Какъвто и проблем да се появи, ще се заемат с разрешаването му. Искат половинката да се чувства сигурна и спокойна.
 
Рак
 
Тези зодии се грижат много за близките си и винаги се интересуват от тях. Състрадателни са и проявяват разбиране. Предпазливи са, мислят преди да говорят, защото не искат да наранят другите. Съобразяват се със ситуациите. Понякога самите те не се чувстват добре, но успяват да го прикрият и пак се отнасят с уважение и любов към другите. Общуват добре, затова винаги обясняват на партньора как се чувстват, какво мислят и защо го обичат. Бързо се привързват и ги е страх от самотата, затова пазят половинката си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Връзките са такива каквито си ги направим. Кой в коя "зодия" е , е само барометър какво да очакваш насреща- пожари, урагани, цунамита, земетресения...или кой откъдето е....
1
1
 
5
 
! Отговори
:))) преди 5 години
Ивета, все забравям да питам - вие с Мохамед оженихте ли се тогава?Верчето не се оказа сериозна конкуренция, нали?