Вотът в Невада: По-добре мъртвец, отколкото демократ!

17 000 са гласували за починалия сводник Денис Хоф
7 ное 2018 17:00, Джесика Вълчева
13
Вотът в Невада: По-добре мъртвец, отколкото демократ!
Снимка: The New York Time

Вотът в Невада се превърна в прецедент, след като заклети привърженици на републиканската партия в САЩ предпочетоха да гласуват за покойник, отколкото да подкрепят демократите по време на Междинните избори в страната.

Денис Хоф беше намерен мъртъв в своя публичен дом "Любовно ранчо" на 16 октомври. Името му, обаче, не беше премахнато от официалната листа на кандидатите заради законови пречки.

Още по темата

Това отвори огромна възможност за привържениците на републиканската партия, които предпочетоха да отбележат в бюлетина името на покойника, отколкото на неговия противник, представител на партията на демократите.

Така мъртвецът събра 17 000 гласа на жителите на Невада. Сега мястото му ще бъде обявено за вакантно и отговорност за запълването му ще имат трима комисари от трите общини на района, които ще назначат негов заместник, пишат американските издания.

Кампанията на Денис Хоф се беше фокусирала върху обещания за отмяна и намаляване на данъци, касаещи носенето на огнестрелно оръжие. Републиканецът даваше обещания, че ще отмени ограниченията и ще защити правото на гражданите да притежават и носят огнестрелно оръжие.

Самата личност на Хоф предизвиква бурни реакции – собственик на бордей, обвиняван в сексуално посегателство над две жени. Републиканецът отрече подобни твърдения.

След като отпразнува 72-годишния си рожден ден тялото на републиканеца беше намерено от негов близък приятел – порнозвездата Рон Джеръми.

 


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Смешното е, че при Обама има най - много застреляни черни от полицията в исорията на САЩ, доколкото знам. И въпреки това той пак има подкрепата им.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
така е.
6
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За Тръмп гласуват главно реднекс (червените вратове) и.това не е някаква тайна.
5
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Демократите са от жалки по-жалки. Нямат лидер и затова използваха пенсионирания Обама. Той правеше едно единствено нещо - да насъсква негрите срещу Тръмп. Резултатът е виден - 96% от негрите гласуват за демократите!
4
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Източното и западното крайбрежие, където живеят алтивните и прогррсивни американци са сини.
За републиканците гласуват само турбоселяните.
Разбивката по щати отново го доказва.
3
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Поддръжниците на Тръмп.са главно в централните щати.
А там както е всеизвестно не се славят с мнохо.ум.
2
6
 
30
 
! Отговори
й преди 5 месеца
пропагандираната от Уол Стрийтските еврей "синя вълна" не се състоя
Тръмп укрепи позициите си
Сега на евреите им остава само да го застрелят - както направиха с Кенеди
в САЩ скоро ще има гражданска война !
1
18
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 месеца
Оня мустакатия приятел дето го е намерил може по републикански да му е ударил един xyu в изстиналияГъз преди да е повикал полицията