"Млад бог" на 69 иска да се подмлади с 20 г., легално!

Холандецът Емил Рателбанд се чувства дискриминиран в Tinder
Обновена: 8 ное 2018 18:26 | 8 ное 2018 17:45, Нели Христова
21
"Млад бог" на 69 иска да се подмлади с 20 г., легално!
Снимка: YouTube

69-годишният холандец Емил Рателбанд е "гуру по позитивно мислене", а в последните няколко часа се превърна и в борец за мъжките права.

Той започна съдебна битка, за да смени дата си на раждане, защото се чувствал 20 години по-млад. А това емоционално състояние било подтикнато от факта, че жените го дискриминирали, когато споделял истинските си години в платформата за запознанства Tinder.

Рателбанд споделя, че не се чувствал комфортно с възрастта си и също като хората, които се определят като трансджендъри, имал право да я промени. Тя не отговаряла на неговото емоционално състояние и му пречела да си намери работа и любов.

За да намери щастие в живота си, холандецът поискал от съда легално да промени датата му на раждане от 11 март 1949 на 11 март 1969. В подкрепа на това твърдение идват и лекарите, според чиито експертизи, тялото му е на 45-годишен мъж.

Рателбанд се определя като "млад бог", а пред холандските медии споделя: "Когато съм на 69 съм ограничен. На 49 мога да си купя нова къща, да карам различна кола. Когато съм в Tinder и кажа, че съм на 69 не получавам отговор. Но когато съм на 49 с лицето, което имам, ще съм в съвсем различна, по-добра позиция".

Необичайното дело, което все още не е стигнало до своята развръзка, хвърли в ступор съдията, който трябваше да се заеме с него. По време на първото дело, той попита Рателбанд какво са правили родителите му през тези 20 години. За кого са се грижели и кое е било това момченце?

Мъжът обаче не се бави с отговора: "Родителите ми са мъртви, а решението ми е акт на свободна воля".

Гуруто дори е готово да се откаже от пенсията си, за да не влиза в конфликт със закона. Дали Рателбанд ще се подмлади с 20 години легално, съдът трябва да реши до края на месеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Tonia преди 5 години
ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕЗдравейте всички, казвам се Тоня, искам да споделя историята си с света за това как съм си върнал бившия съпруг с любовна магия, страдах сам с малката си дъщеря 9 години, съпругът ми ме напусна и последва друга жена, Търсех помощ навсякъде Никой не можеше да ми помогне, до последния месец видях рекламата на една дама от Германия, която говори за д-р Огундели, Този човек е много силен, той има властта да направи всичко, той ми донесе мъжа за мен с неговата магия, бях толкова
17
1
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Всъщност казуса е колкото сериозен толкова и откачен. На 69 години никой няма да ти даде кредит за да си купиш къща на пример но на 49 г е съвсем друго.На 49 г може да си направиш застраховка живот но на 69 не може или ще ти излезе много скъпа.
16
2
 
4
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...mnogo hora veche barkat svobodata sas svobodiata !!! Zatova edin den Zemiata shte se otraska ot chovechestvoto !!!
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо интересно няма в този казус. Вижте докъде ни докараха - какви неща поставяме под въпрос. Човекът е роден еди-кога си. Това е доказуемо. Точка. Не му харесвало, че не може да си намери гадже на 69. Свиквай! Всичко е ясно. Няма дори основание за дело. Ама вече не можем да мислим с главите.
14
1
 
14
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Аз бих размислил на негово място. За 69-годишен изглежда ок. За 49 годишен изглежда сбабичосан.
13
0
 
11
 
! Отговори
kukla преди 5 години
Напълно прав си е човекът, че да си търси правата. След като ЕВропа реши че един видимо изглеждащ мъж може да се пише за жена защото така се чувствал, то и един мъж може да си определя сам възрастта така както си се чувства. Така че напълно в духа на европейските ценности трябва да се уважи молбата на тоя стар мъж. Иначе имаме дискриминация на личността.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лицето - може и да младее, не с 20, но с около 10 години. Но тялото, умът, желанията...И все пак интересен казус.
11
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се чувствам комфортно. По цял ден те навикват, карат те да вършиш пълни безмислици по осем часа на ден. Как да си променя възрастта от 50 на 65?
10
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига вече с тези извратенящини! Няма ли нещо полезно да свършите? Ако всичките тези пари, време и усилия се вложат в нещо смислено, а не в смяна на закони и документи според това кой как се чувствал, ще има повече полза за човечеството.
9
1
 
48
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
А може ли да се пиша с 30г по-стар и да се пенсионирам - писна ми да работя.
8
0
 
15
 
! Отговори
къв богат,бе преди 5 години
Тоя не може да си намери работа!Там му е дерта,при мацките може да лъже,ама с документите не става!
7
6
 
12
 
! Отговори
КОНСА преди 5 години
у студентски град за 20 лева пердашиш про сти лесни руси кифлоци на 20години дошли от селата със естествен загар на кожата от копането по полето и стегнато дупе заради екологичните думати чушки туршии и праскови дето са млатили
6
6
 
22
 
! Отговори
positive thinking! преди 5 години
Всички тези с позитивното мислене ли са тотално хахави? Колкото българи фенове на позитивното мислене познавам все са тотално изтрещели. Предимно са вдъхновени стари моми, които търсят красивото в картинка с позитивен цитат от фейсбука на себеподобни патици
5
1
 
20
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Абсолютно е прав човека освен това наистина изглежда на около 55 максимум...в православните държави това, разбира се би било повод за психически тормоз защото от човек на тая възраст се очаква да се подготвя за гробищата ...тук дори от някой на 40 се очаква да изглежда и да се държи като чичка и да чака пенсията....
4
0
 
35
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Щом полът е социална конструкция и транссексуалните могат да си го сменят, защо холандецът да не може да си смени егенето в нормативните документи! Сериозно, логиката на подобно разсъждение е желязна.:-) :-) :-) :-)
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя ако има пари...............не му трябва да си сменя датата на раждане!!Мацките сами ще се лепят за него!!!
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно така е когaто си на 69 ти си никой добре си схванал, съдията да те задължи да бачкаш на някой строеж с група младежи или в някоя мина за да не си дискриминиран повече.
1
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Будала. Сред българките ще има по-голям успех ако се пише не на 69, а на 89 особено ако е богат.