Водолей, Рак, Риби – как да ги направим щастливи?

Всички зодиакални знаци и какво ги радва в този живот?
8 ное 2018 14:30, Ивета Иванова
1
Водолей, Рак, Риби – как да ги направим щастливи?
Снимка: pexels

Когато някой е влюбен, трябва да е и щастлив. Ако не е, явно това не е истинска любов и връзката между двамата не е достатъчно сила и стабилна. Ето по какви още начини можете да направите партньора все по-радостен и усмихнат. 

Овен
 
Те са щастливи, когато вършат няколко неща едновременно, защото така се чувстват полезни. Харесва им, когато рискуват и този риск им се отплати подобаващо. Оставете ги да печелят по-често - в спорове, игри, избор на филми, места за романтични срещи и т.н. Така ще са доволни.
 
Телец
 
Телците не са материални, но обожават чистотата и това да се чувстват комфортно някъде. Дори да ви е странно, ще ги направите много щастливи, ако като си легнете, чаршафите са сменени, имат свеж аромат, възглавниците са пухкави и меки и се гушкате. Това ще ги отпусне и ще могат да се насладят на времето с вас и на съня си.
 
Близнаци
 
Най-радостни са, когато говорят с някого и няма неловко мълчание или общи приказки, а просто сякаш всичко се случва от само себе си и сякаш с този човек се разбират перфектно. Обичат да знаят, че са на една и съща вълна с някого и се вълнуват, когато споделят инфорамиция и казват мнението си.
 
Рак
 
Лесно е да направите Раците щастливи. Трябва да им обръщате внимание и да правите малки жестове. Например, да им държите ръката, когато са притеснени, да им купите супа, когато са болни, да им правите масаж, да им купите бонбони. Обичат някой да се грижи за тях и да знаят, че ги цени.
 

1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Водолей, Рак, Риби – как да ги направим щастливи?"
---
Ми, то е близко до ума "как". Само, по-често да им сменяме позите.
И поне две пози преди сън. :)
Нали така, Иве? :)