Роклята ви е разголена... Блогърка не влезе в "Лувъра"

Според австралийката, Пикасо би харесал тоалета й
12 ное 2018 22:17, Нели Христова
94
Роклята ви е разголена... Блогърка не влезе в "Лувъра"
Снимки: Instagram

Дали Да Винчи или Микеланджело биха изпаднали във възторг ако красива жена в сексапилна рокля с дълбоко деколте се наслаждава на творбите им? Може би да.

Но не така мисли охраната на "Лувъра", който отказал достъп на младата блогърка Нийша, заради провокативното й облекло.

25-годишната австралийка с турски произход е на почивка в Париж и като всеки нормален турист се е отправила към една от най-известните галерии в света. Облечена е в къса, черна рокля, с много дълбоко деколте. Но достъп до залите, пълни с изкуство, й е отказан. Тъжна, красавицата си прави снимка пред сградата и веднага се оплаква в социалната мрежа Instagram.

По-късно се появява втора снимка на тъжната Нийша, която върви с описание: "Пикасо щеше да хареса тоалета ми".

Предвид характера на испанския художник, това твърдение едва ли е грешно.

Не така мислят обаче потребителите на платформата. За някои от тях блогърката е "срам за австралийската нация".

Ала не малко са и тези, които се втурват да я защитават, тъй като дрехите са "начин човешкото същество да изрази себе си".

Истината е, че в "Лувъра" е забранено да се разхождаш гол, по бански, без обувки или с голи гърди, а уредниците съветват посетителите да залагат винаги на удобни обувки.

Навярно роклята на Нийша е нарушавала забраните. Охраната на музея я моли да се покрие с нещо, докато прави "неприлични и гнусни движения, изпълнени с омраза", а на красавицата й се наложило да си тръгне унижена, без да се наслади на Мона Лиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
La France преди 5 години
Французойките са най-красивите, изискани и романтични жени!
74
2
 
6
 
! Отговори
:) преди 5 години
Иска да привлече внимание и успява. Доста женки, когато нямат нищо за показване, си показват задницuте. И в повечето случаи им се получава.
73
2
 
4
 
! Отговори
Инсайдер преди 5 години
До коментар 67!Дай тия увиснали ненки насам ,като не ти харесват:))))
72
0
 
0
 
! Отговори
Инсайдер преди 5 години
За голи *** да дефилират по улиците може,да отглеждат тия същите деца може,да объркват психиката на децата още от детската градина момчета ли са или момичета пак може ,ама за голямо деколте не може.
71
0
 
9
 
! Отговори
,.,.. преди 5 години
Облечена е като за площад Пигал .А може и да заработва там.
70
1
 
12
 
! Отговори
:) преди 5 години
Па да беше отишла в Истанбул да разгледа като всеки нормален турист Капаль чарши.Нали е туркиня? Що ше у "Лувъра"?
69
0
 
10
 
! Отговори
Адонис преди 5 години
Кво праи при тия *** в Истанбул на ръце ще я носят.
68
0
 
11
 
! Отговори
Спестили й срама преди 5 години
Глезла. Циври за глупости, че се излага и в социалните мрежи. Охраната й е спестила срама от другите посетители дето са щели да й се присмиват или злобно да я коментират. Като толкова е искала да види шедьоврите на Пикасо и Микеланджело защо не се е върнала в хотела да си наметна едно яке като си е изгубила сутиена?
67
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми евала на охраната на Лувъра. За разлика от нашите смешници тя показа, че не е готова да лиже и маже заради един гол зад..ник и две голи увиснали ненки. Хората не са толкоз загорели, че да не си вършат работата, все пак.
66
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роклята на тази жена в никакъв случай не е сексапилна. Пошла е и издава елементарен манталитет на евтина пач.авра. И да, така облечена тя е подходяща за някой бардак, не и за музей. То и персонажи от бардака рисуват художниците. Което не означава, че същите персонажи следва да се допускат безконтролно до места - средища на култура.
65
1
 
9
 
! Отговори
криси преди 5 години
Микеладжело и Да Винчи не са харесвали жени. Микеланджело дори ги е рисувал с мускули. А Пикасо, чийто талант е доста спорен, може и да хареса трътлестото джудже, което се прави на интересно.
64
1
 
18
 
! Отговори
Врачанин преди 5 години
Група туристи от различни страни посещава Лувъра. След обиколката преводачката пита: Има ли въпроси? Да , казва българката.С какво миете пода ,че лъщи така ?
63
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е красива, трябва да получава каквото си иска и да не спазва правилата?
62
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има си правил, господа, коментиращи тук. Имаше едно много красиво момиче в моя град, което не можеше да кара. Правеше по 4-5 нарушения, но полицията все я псукаше, защото беше красива и се молеше. Може и да е спала с няколко от тях, но не зная. И какво стана! Неправилно изпреварване и момичето си замина. Без колан, неизправни спирачки, държала телефона с една ръка. Ако и бяха взели книжката, пред 2те години, в които кареше, нямаше да си замине така.
61
1
 
6
 
! Отговори
мънфи преди 5 години
До 75 Сводник талибанХяйде бе ! Не се прави на мъж след като от тебе се усеща един нежен, нежен полъх и така една лека неприятна миризма на истамбулска конвенция
60
2
 
8
 
! Отговори
тласкач преди 5 години
Това е цепленка за мъжкари тласкачи а не за нежни софииски гендари.
59
3
 
16
 
! Отговори
Сводник талибан преди 5 години
Тая другаде освен в Булонския лес през нощта не бих я допуснал
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 55И още нещо. На теб, ти трябва само една, да се разцицори, и да ти вземе всичко. Такива мъже, като теб са слаби.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 55Ти си особено объркан и притеснен младеж. Сигурен ли си, че не искаш да поговориш с някого ?
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пикасо, може би щеше да хареса таолета ти, но има причина, пикасо да е артист, а не да отговаря за произведения на изкувствто, как са съхранени, как са изложени и кои има достъп до тях. Всяка жаба, дето викат хората, да си зная гьола. За едни е Лувъра, за други е случаен бар или бардак.