Роклята ви е разголена... Блогърка не влезе в "Лувъра"

Според австралийката, Пикасо би харесал тоалета й
12 ное 2018 22:17, Нели Христова
94
Роклята ви е разголена... Блогърка не влезе в "Лувъра"
Снимки: Instagram

Дали Да Винчи или Микеланджело биха изпаднали във възторг ако красива жена в сексапилна рокля с дълбоко деколте се наслаждава на творбите им? Може би да.

Но не така мисли охраната на "Лувъра", който отказал достъп на младата блогърка Нийша, заради провокативното й облекло.

25-годишната австралийка с турски произход е на почивка в Париж и като всеки нормален турист се е отправила към една от най-известните галерии в света. Облечена е в къса, черна рокля, с много дълбоко деколте. Но достъп до залите, пълни с изкуство, й е отказан. Тъжна, красавицата си прави снимка пред сградата и веднага се оплаква в социалната мрежа Instagram.

По-късно се появява втора снимка на тъжната Нийша, която върви с описание: "Пикасо щеше да хареса тоалета ми".

Предвид характера на испанския художник, това твърдение едва ли е грешно.

Не така мислят обаче потребителите на платформата. За някои от тях блогърката е "срам за австралийската нация".

Ала не малко са и тези, които се втурват да я защитават, тъй като дрехите са "начин човешкото същество да изрази себе си".

Истината е, че в "Лувъра" е забранено да се разхождаш гол, по бански, без обувки или с голи гърди, а уредниците съветват посетителите да залагат винаги на удобни обувки.

Навярно роклята на Нийша е нарушавала забраните. Охраната на музея я моли да се покрие с нещо, докато прави "неприлични и гнусни движения, изпълнени с омраза", а на красавицата й се наложило да си тръгне унижена, без да се наслади на Мона Лиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
15
 
! Отговори
х преди 5 години
До Бате Гойков Западна европа сега по всяко време на денонощието в не избран от теб момент можеш да отнесеш 10-тина подрязани кочана да се предрешиш по този начин сред тези "бежанци" в Париж .... Доста кураж се иска за това
14
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ромски вид има.Прилича на гледачка на карти от филмите.
13
3
 
21
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Както писах под друга статия, днешната младеж няма срама от нищо. Как може да отидеш в музей, облечен по този начин(или съблечен по този начин- не знам как е правилно)? Друг е въпроса, че да се разхождаш в Париж в такъв вид е небезопасно.
12
1
 
10
 
! Отговори
творение преди 5 години
Винаги може да се свърже с Кристо, и да я опакова при нужда и спешен случай.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 55Да застане на някоя витрина тогава като е толкова привлекателна. Отишла е в Лувъра, искала Пикасо да й бил Автора, нали се сеща как би трябвало да изглежда ако беше творба на Пикасо, в момента изглежда като творба на онзи от Плейбой.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше с бурка щяха да я пуснат.
9
4
 
3
 
! Отговори
До 55 преди 5 години
Ама след 20 год. едва ли ще е така привлекателна.
8
0
 
24
 
! Отговори
ikar преди 5 години
Роклята на госпожицата е прекалено откровен. А след като има условия за облеклото, трябва да се съобразява, освен ако не е имала за цел да прави провокация. Нас в турските джамии ни караха да си покрием косите и го правихме, в гърцките манастири по Метеора не можеш да влезеш с панталони, а с пола, ако ще да е върху панталоните. Като има правила трябва да се спазват.
7
2
 
2
 
! Отговори
55 преди 5 години
Да се пробва пак с даденостите си след 20 години. Може вече да е нормално така да се явяваме по изложби.
6
7
 
19
 
! Отговори
д преди 5 години
Септември бях в Париж - страшно е !!!като стане обед и по улиците бежанците си разпъват килимчетата и почват да се дупят на алахапред асансьора на Аифеловата кула пребуркват всички с изключение на забилените кадъни - те са над законав новините вечерта научих че някакви "бежанци" са изнасилили 16 годишна Французойка посред бял ден в градинката близо до Аифеловата Кула -това е ежедневия в Парижв кварталите между Париж и летището полицията води война с "бежанците" - палят коли, убиват, изнасил
5
2
 
12
 
! Отговори
ибре преди 5 години
После защо ги зачулват с фереджета, ами ей какви неща са им в главите. Какво значи да отида по бански да се наслаждавам на творбите, по-скоро искам всички останали да забравят за всякакви творби и да се насладят на мен .
4
3
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
Не знам, прати мейл мъдреците в Козяк и ги запознай с казуса дали е кашер да даваш одобрение за природните дадености на жена, чиито корени са от натовска държава, която е в по-близки отношения с Русия, отколото със САЩ. Казусът наистина е сложен.
3
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Определено е хубава тая туркиня !( имам ли право на такова изказване комплексирани патриотчета , комунистчета , русофилчета , путинофилчета , Динковчета ? )
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да Винчи е гей.
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Дали Да Винчи или Микеланджело биха изпаднали във възторг ако красива жена в сексапилна рокля с дълбоко деколте се наслаждава на творбите им? Може би да."Не знам за тях, но аз със сигурност бих я пуснал в галерията си да се наслаждава на творбите ми колкото си поиска.