Седмичен любовен хороскоп за 12 – 18 ноември

Сексуални фантазии, кармични връзки и много объркани мисли
12 ное 2018 08:15, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 12 – 18 ноември
Снимка: istock

Сексуални фантазии, кармични любовни връзки и много объркани мисли. Накратко, такава ще бъде любовната седмица. Сексуалният живот ще стане по-хубав, единственият проблем е, че Меркурий ще заеме ретроградна фаза. Какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Тази седмица Венера ще влезе във вашия сектор на партньорствата. Ако се намирате във връзка, вие и половинката ви ще бъдете на една и съща вълна, ще искате едни и същи неща. Необвързаните Овни имат шанс за интересно запознанство, което може да се окаже и вашата голяма любов. Звучи силно, но такава е силата на Венера.

Телец

Ако в последните дни сте се чувствали объркани по отношение на любовта и връзката ви, сега това ще се промени. Всъщност вашите отношения са на път да се превърнат в процес на даване и приемане. Тези от вас, които скоро са се запознали с някого, но той е бил резервиран, сега може да ги изненада приятно. Любовната магия се дължи на вашия владетел – Венера.

Близнаци

Ще бъде една интересна седмица за любовта. Необвързаните Близнаци може да срещнат някого, с когото да почувстват истинска връзка. Венера ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката, което ще ви даде много положителна енергия да срещнете специален човек. Ако обаче сте обвързани, нещата са по-различни. Меркурий ще бъде ретрограден в сектора на отношенията ви. Може да се почувствате объркани и незадоволени от връзката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Как може от звездите-хороскопа да казва истината!? не е ли това измамно и лъжливо учение, безобидно уж увличащо мнозина.. А къде е вярата ни в Бог и какво казва Той за подобни неща..