Въздушна гонка: НЛО изпреварва самолет!

Стресиран пилот на British Airways: Има ли учения?
Обновена: 13 ное 2018 16:03 | 13 ное 2018 16:00, Нели Христова
53
Въздушна гонка: НЛО изпреварва самолет!
Снимки: Flickr

Часът в Ирландия е 6:47 сутринта, когато пилот на British Airways се свързва с контролната кула в Шанън с необичаен въпрос.

"Има ли военни учения в района?" Отговорът е отрицателен.

"Нещо се движеше изключително бързо край нас", настоява капитанът на самолета.

Докато машината лети от Монреал към летище "Хийтроу", нещо "изключително ярко", по думите на пилота, го настига. За кратко се движи редом с него, преди да "бързо да се насочи на север".

Необичайният обект обаче със сигурност не целял сблъсък, поне по думите на жената - пилот.

Неин колега, пилот на Virgin, предполага, че може би става дума за метеор или нещо, което се е върнало обратно в атмосферата на Земята и е изгоряло.

Но се появяват и други свидетели на необичайното събитие. Друг пилот твърди, че е видял "много обекти, които следват една и съща траектория". Те били много ярки, а скоростта им – по-бърза от тази на звука.

Множеството сигнали подадени към кулата веднага предизвикват разследване, резултатите от които обаче едва ли ще бъдат оповестени на света, тъй като от Шанън не искат да коментират докато тече проверката, а тя от своя страна е строго конфиденциална.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В 6:47 сутринта ?....точно тогава така пръднААх...гръм и мълния ...тази понда от еруейса хубуу го й видяла , *** как не го й помирисала...
22
26
 
11
 
! Отговори
ссссвс преди 5 години
Възможно е да е бил тестван някой секретен американски проект,който света още не е готов да види.Както знаем ,САЩ са най-напреднали в тази сфера и доста години насам се пуснаха какви ли не теории за НЛО-та от тяхна страна и.т.н.Руснаците ги изключваме ,защото откъм развитие са още в миналия век и дори не са напълно наясно ,как летят самолетите ,камо ли да направят нещо сложно.
21
23
 
7
 
! Отговори
До za RU преди 5 години
Русия дори не е технологична държава.На какви препарати си ти ,вaтник ? А за космоса дори няма какво да говорим..при положение ,че Русия не участва в космическата надпревара ,понеже е доста недоразвита в тази сфера.
20
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо с ярка светлина ги застига ......ми да ...елементарно Ватсон /както се произнасяше в махалата/......това е руско НЛО , движещо с кимюрьььььь......
19
6
 
2
 
! Отговори
ЕУ преди 5 години
ДО za RU :Да не искаш да кажеш, че руските учени са достигнали нивото на севернокорейските?Щото севернокорейските и те отдавна не пускат нищо в Science и Nature :)
18
6
 
13
 
! Отговори
Cannabis преди 5 години
"Но се появяват и други свидетели на необичайното събитие. Друг пилот твърди, че е видял "много обекти, които следват една и съща траектория"."Пушили са от един и същ мат'рял, кой повече кой по-малко...
17
24
 
20
 
! Отговори
za RU преди 5 години
Руснаците са най-добри във физиката, космическите и военните технологии!!!Руските учени вече са обединили квантовата механика с теорията на гравитацията, но не се фукат като западняците с разни статии в Natute или Science!Руснаците знаят това, което търсят западните учени в CERN-Швейцария!!!
16
24
 
6
 
! Отговори
Do 17 преди 5 години
До АнонименУшанкаа...пий си там боарищника и не се бъркай в работите на батковците.
15
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин ги направи луди, тия от НАТО вече не знаят отде ще им дойде големия шамар само се озъртат каго гърмяни зайци.
14
1
 
24
 
! Отговори
Petar, NY преди 5 години
Било е Пернишки Голф на екскурзия...
13
8
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Безаналогов руски изтребител или хиперзвуков руски ядрен танк.
12
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До за НЛОНяма да се учудя ако това НЛО е съвместен проект на Русия, Китай и Индия!!!Аз пък ще бъде истински изненадан, защото Индия каза, че не иска да работи с толкова технологично изостанала държава като Русия за създаването на самолет от 5-то поколение.
11
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАТО си пробва секретните оръжия!
10
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен лично Путин е пилотирал това НЛО за да си отмъсти на англичаните за случая "Скрипал"!!!
9
15
 
11
 
! Отговори
за НЛО преди 5 години
Западната физика като най фундаментална наука е тръгнала по грешен път на развитие!Руснаците много добре знаят това и затова са по-добри в космическите и военните технологии!!!Няма да се учудя ако това НЛО е съвместен проект на Русия, Китай и Индия!!!Но това е само една моя хипотеза............разбира се!!!
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самият запис е поне достоверно записан, съобщенията и колсайните са правилни като за пилоти на British Airways и кула Shannon.
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Холограма................не се хващайте за фалшиви новини!!!
6
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цивилизацията е тръгнала по грешен път на развитие..............затова извънземните искат да ни помогнат да се спасим.............но се чудят дали си заслужава!!!
5
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като пилота изпуснал в океана един памперс и вазирал с мръснa газ от летящата чиния се показала една руса глава и казала. Ну заяц, ну погоди!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Foo fighters...