Въздушна гонка: НЛО изпреварва самолет!

Стресиран пилот на British Airways: Има ли учения?
Обновена: 13 ное 2018 16:03 | 13 ное 2018 16:00, Нели Христова
53
Въздушна гонка: НЛО изпреварва самолет!
Снимки: Flickr

Часът в Ирландия е 6:47 сутринта, когато пилот на British Airways се свързва с контролната кула в Шанън с необичаен въпрос.

"Има ли военни учения в района?" Отговорът е отрицателен.

"Нещо се движеше изключително бързо край нас", настоява капитанът на самолета.

Докато машината лети от Монреал към летище "Хийтроу", нещо "изключително ярко", по думите на пилота, го настига. За кратко се движи редом с него, преди да "бързо да се насочи на север".

Необичайният обект обаче със сигурност не целял сблъсък, поне по думите на жената - пилот.

Неин колега, пилот на Virgin, предполага, че може би става дума за метеор или нещо, което се е върнало обратно в атмосферата на Земята и е изгоряло.

Но се появяват и други свидетели на необичайното събитие. Друг пилот твърди, че е видял "много обекти, които следват една и съща траектория". Те били много ярки, а скоростта им – по-бърза от тази на звука.

Множеството сигнали подадени към кулата веднага предизвикват разследване, резултатите от които обаче едва ли ще бъдат оповестени на света, тъй като от Шанън не искат да коментират докато тече проверката, а тя от своя страна е строго конфиденциална.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
29
 
! Отговори
Убеден преди 5 години
Агресията е при нас! Войни, преврати, едни се къпят в удоволствия, други умират от глад. Едните се излежават на слънце, и се чудят какво да си купят от поредната изложба на дрехи, други се чудят дали ще могат да преживеят в утрешният ден! Така , че кой мисли за насилие тогава, при положение, че притежателите на такива свръх бързи летателни апарати преминават само покрай нас? Просто ние не сме им интересни с този начина живот!!!
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Необяснимото за много хора е обяснено още преди стотици години. Само трябва да си направят труда да се поразровят по надълбоко в мрежата и ще си обяснят много неща. Ако чакат на тези да ги осветлят по въпроса ще почакат поне 50 години а може и повече.. След толкова се разсекретяват документи с конфенденциална информация.
1
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А един мармот завиваше шоколада в станиол!