Блогърка шокира нета, не се бръсне от 3 години!

Морган Микенас предпочита естествената красота
18 ное 2018 14:00, Иванка Гъркова
151
Блогърка шокира нета, не се бръсне от 3 години!
Instagram

"Защо не се бръсна". Така се казва едно от видеата в канала на американска фитнес влогърка в YouTube. Морган Микенас от Индиана, която е известна с влоговете си в социалните мрежи, не е използвала епилатор, бръсначка или друго средство за отстраняване на досадните косми по тялото над 3 години, пише Tialoto.bg

Ако видите профилната снимка на момичето в Instagram (където има над 95 хил. последователи), ще си помислите, че тя не се различава от всички останали на възрастта й. Но когато разгледате по-детайлно нейните постове, с погнуса ще откриете, че тя няколкократно е снимала наболата коса по мишниците и краката си. И то съвсем целенасочено. 
 
Морган насърчава жените да се върнат към своята естествена природа и да не се притесняват от космите по някои части на тялото. "Една от първите причини, поради които спрях да се бръсна, бе, че ми отнемаше твърде много време. Трябваше да ходя в банята, да ползвам бръсначката, после да измия тялото си и космите от плочките", споделя американката във свой клип. "Защо да го правя повече?!", казала си тя и решила да пробва без да се бръсне и й харесало. 
 
"Отврат, толкова красива, но с тези косми си като чудовище", пише човек под видеото. Друг пък споделя: "Повръща ми се от теб". Освен хилядите негативни коментари, Микенас събира одобрението на много хора, които признават, че не винаги имат време за епилиране и ходят с косми с дни. 
 
Основната цел на момичето е не само да показва на хората стегнатото си тяло, а и да ги убеди в това, че всяка жена има своята красота, независимо дали е с косми по краката или не. 
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
16
 
16
 
! Отговори
Nako преди 5 години
Абе вие луди ли сте? Как ще е по-красива рунтавата жена А да засмучите едно космато зърно, пък да ми видя естествената красота
78
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 80 Може навсякъде да не се бръсне жената, но краката са задължителни. Тази никъде не се бръсне. Обожавам жена с ниска растителност единствено между краката. На подмишниците косми и на краката ме отвращават. Спомням си майка ми като беше млада на 25 години че си бръснеше краката, но не й подмишниците- така беше прието. Сега това лято на 60 години станала и отиваме на плажа един ден и гледам че си обръснала подмишниците.
77
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На калпав ... и космите му пречат...
76
2
 
1
 
! Отговори
Лудия преди 5 години
Ми аз не виждам проблем хората да си харесват напомпаните мъжкарани от ММА, те почти винаги си вървят с някакви ММА зверове които са 10 пъти по-големи мускулни чудовища от тях, иначе няма как да се почувстват "като жени" квото и да значи това, жените винаги берат социален срам, не искат като вървят по улиците те да са мощни а мъжа им да е компютърджия с цайси (примерно, не ме интересува) и да ги сочат с пръст, тъй че това си остава безобидна теоретична мечта на мъж зад компютъра.
75
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Втора злобарка си набих докато й гледам дясната гърда на тая.Нека да е травестит за някои.
74
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 74 Тази на снимката за теб е напомпана?Пак те питам- РАХИТ ли си? Къде видя напомпаното в това момиче, бе болен?
73
7
 
4
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Бтв само като си помисля че жените не са се бръснали да кажем до началото на 90-те в БГ, ми става гнусно. Което е интересно защото се гнуся от нещо естествено. Начи е придобито..
72
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
... аз НЕ харесвам Мерилин Монро, тя е противна като същност. Но искам да кажа, че красивите, нежните, крехките, усмихнатите, женствените жени ( особено с естествено руса или изрусена коса, както и жени с кестенява и черна коса) , поддържани, чисти и облечени с женски дрехи и се държат като жени, са хиляди пъти по- красиви и приятни от напомпаните мъжкарани - травестити! На тебе ти харесват напомпани "жени" ММА!
71
0
 
9
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Еххх, намерила за един път номер за привличане на внимание и това е. Нали отвреме на време ги циркулират такива блогърки и повече не ги чуваме.
70
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 70 Тежал 95 килограма???Значи си от най-големите охлюви!Доказа го.
69
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че това момиче на снимката е дваж по-хубава от семплото излъчване на Мерилин Монро както си е с космите. Мерилин Монро каза.... Дай за пример Шарън Стоун на 33 години в Първичен инстинкт, че да разбера че разбираш от женска красота, ***.
68
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубавата жена и с косми и без косми си е хубава и мъжете винаги и обръщат внимание. А другите колкото и да се пудрят няма голям ефект.Едно време жените не се бръснеха изобщо. За мъжете пък да не говорим.
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТъпак, не съм поклонник на Монро, просто искам да кажа, че хубаивте русокоси, и нежни жени са красиви! Не съм и наркоман, ***!
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 66 И по какво разбра че е мъжкарана това момиче на снимката, бе ***? По това че не се бръсне ли?То няма по-болен тип от теб в тоя сайт.
65
0
 
14
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Какво прави всеки с тялото си е негов проблем. За мен лично си е чиста проба мързел. И мен ме мързи понякога да се обръсна, но какво от това? Въпросът е тя как се чувства. А не как ще я приемат околните. Преди да се харесаш на друг, трябва да си в мир със себе си. А естествената жена има косми под мишниците и между краката. Точка! Щом и харесва - нека. Ако бях с нея щях да го насърчавам, защото по този начин ще я направя спокойна в избора и.Но косми по краката тип Чубака ще ми дойдат в повече!
64
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПредпочитай си , ги, предпочитай си ги, кухоглав ***!Едни предпочитат красиви и нежни жени - българки, рускини..,.Други си падат по някоя мъжкарана - травес.
63
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 63 Наркоманче, не ме занимавай с наркоманската ти пачa Монро.
62
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 63 Цензурата...цензуратаааа не можеш да избегнеш, понеже си адски кух!
61
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 63 Предпочитам нежни създания като тази на снимката.
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 61Какъв бан те гони бе, ***... Просто постави и редактирах отгороси наново.