Блогърка шокира нета, не се бръсне от 3 години!

Морган Микенас предпочита естествената красота
18 ное 2018 14:00, Иванка Гъркова
151
Блогърка шокира нета, не се бръсне от 3 години!
Instagram

"Защо не се бръсна". Така се казва едно от видеата в канала на американска фитнес влогърка в YouTube. Морган Микенас от Индиана, която е известна с влоговете си в социалните мрежи, не е използвала епилатор, бръсначка или друго средство за отстраняване на досадните косми по тялото над 3 години, пише Tialoto.bg

Ако видите профилната снимка на момичето в Instagram (където има над 95 хил. последователи), ще си помислите, че тя не се различава от всички останали на възрастта й. Но когато разгледате по-детайлно нейните постове, с погнуса ще откриете, че тя няколкократно е снимала наболата коса по мишниците и краката си. И то съвсем целенасочено. 
 
Морган насърчава жените да се върнат към своята естествена природа и да не се притесняват от космите по някои части на тялото. "Една от първите причини, поради които спрях да се бръсна, бе, че ми отнемаше твърде много време. Трябваше да ходя в банята, да ползвам бръсначката, после да измия тялото си и космите от плочките", споделя американката във свой клип. "Защо да го правя повече?!", казала си тя и решила да пробва без да се бръсне и й харесало. 
 
"Отврат, толкова красива, но с тези косми си като чудовище", пише човек под видеото. Друг пък споделя: "Повръща ми се от теб". Освен хилядите негативни коментари, Микенас събира одобрението на много хора, които признават, че не винаги имат време за епилиране и ходят с косми с дни. 
 
Основната цел на момичето е не само да показва на хората стегнатото си тяло, а и да ги убеди в това, че всяка жена има своята красота, независимо дали е с косми по краката или не. 
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
2
 
13
 
! Отговори
pipo преди 5 години
Ужас! Що не облече необработени кожи и не тръгне на лов в гората с копие!
118
3
 
5
 
! Отговори
до 120 преди 5 години
Посъветвай съученика си за мине на къдрави овце или на кози. Ще му отива. Аз предпочитам нежни жени. По възможност с бяла кожа и бадемови очи. Фини и нежни, с малки тесни дупета и стройни тела. Множественото число не е случайно ;)))
117
3
 
8
 
! Отговори
Отврат преди 5 години
Може ли да повърна.... бло, бло.... вече повърнах...
116
2
 
5
 
! Отговори
asd преди 5 години
жена без косми е като салата бе подправки, казваще навремето бай Симо.аз лично не съм щипал повече от 3 месеца, космата или не хич няма да се замисля, стига да да не изглежда като коза в лицето, а тя дори май всъшност е красива..
115
2
 
9
 
! Отговори
dsa преди 5 години
Супер красива е!
114
1
 
10
 
! Отговори
гп преди 5 години
Скапани феминистки, няма такива *** и долни същества
113
3
 
10
 
! Отговори
аналогичен случай преди 5 години
аз пък имах един съученик, който сподели, че се надървил когато скивал косматите подмишници на една съученичка.както се казва - дивото зове.
112
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навремето имах една съученичка - страхотно тяло, красавица. Само дето ръцете и под лакътя бяха по - космати от моите. Беше влюбена в мен. Познайте дали и се отвори парашута от 3 пъти...П.С. Естествено, че НЕ!
111
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая да не се опитва да стане мъж? Напоследък се навъдиха много такива.
110
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смятай...
109
2
 
2
 
! Отговори
Хасан преди 5 години
Айше, ти хубу я бръснеш но колко я ползваш?? :)))
108
1
 
11
 
! Отговори
машиниста преди 5 години
Тоя влак без пътници няма да остане.
107
2
 
8
 
! Отговори
redordead преди 5 години
аз редовно си постригвам само космите около вувузелата, че като е плешива и изглежда по-дълга:) На другите места е, когато не ме мързи:)
106
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хубаво ,стегнато и силно тяло,кефи ме,че имала косъми не ме тересува,стига да не са повече от мойте,жалко,че няма да се запознайме
105
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая я надушват от далече!
104
1
 
5
 
! Отговори
Дърт пергишин преди 5 години
Зажаднял съм по спомени...
103
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подозирам, че повечето от дълбокоразстроените защитници в коментарите са жени...Нaбийте си го в главата - жена с рунтави крака и подмишници е о т в р а т и т е л н о !
102
5
 
16
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Дали е имало кой да я плющи последните 3 години или всички кандидати са се плашели от храсталака? За един приятел питам.
101
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
горила
100
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори тя няма да ми пусне...