8-те oтличителни черти на винаги харесваните хора

Те не търсят чуждо внимание, защото другите търсят тях
23 ное 2018 08:40, Михаела Лазарова
9
8-те oтличителни черти на винаги харесваните хора
Снимка: Reuters

Има личности, които се отличават от останалите. За тях казваме, че са харизматични. Появата им не остава незабелязана. Те не търсят чуждото внимание, защото другите винаги търсят тях. Това са винаги харесваните личности. Каква е тайната им, и може ли всеки да стане малко по-харесван?

Отнасят се с другите така, както биха искали към тях да се отнасят

Винаги харесваните хора следват това златно правило. Отношението им към останалите хора е такова, каквото те биха искали да имат насреща. Те са отзивчиви, проявяват любопитство към личността на другия, винаги питат: "Как си?".

Те са коректни

Друго, с което се отличават харесваните хора е, че те излъчват почтеност и често отношението им към вас може да подложи на съмнение собствената ви коректност към другите. Те сякаш разбират какво има значение и държат на истината. Знаят, че честността и добротата са добродетели, които струват скъпо.

Проявяват състрадание

Състрадателните хора обикновено са харесвани и уважавани от останалите. Тяхната емпатия може да се прояви в различни ситуации. Ако искате да ви харесват, трябва да бъдете съпричастни към гледната точка на друг човек и това изисква много състрадание.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Не прочетох статията, и честно казано, наречете ме лаик, но не знам коя е тази жена на снимката. Обаче изобщо не изглежда харизматична. Погледът и е зъл. Все едно да пишеш статия за УНИЦЕФ а да сложиш знаме на някой джихади-джон режещ глави със забито знаме на ИДИЛ на заден фон. Не знам, просто първото впечатление за тази жена е много антипатичен човек. За това не си направих и труда да прочета статията!
6
0
 
4
 
! Отговори
Доброто преди 5 години
образование,интелект,манталитет,култура,възпитание,обноски,отношение винаги впечатлява и печели одобрението на околните!Тях,никой не ги е отменил,независимо от времето и държавата,в които живеем и "личният пример",на "елита"-политически,икономически,юридически и друг такъва,с който се сблъскваме ежедневно!?!За съжаление,това,ние обикновенните и простосмъртни разбираме,а "богопомазаните" не знаят?!?
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимката не кореспондира с четивото.
4
5
 
7
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Като знам какви красиви българки има тая ми изглежда голема мотика.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добра статия,до голяма степен съм съгласен!
2
2
 
9
 
! Отговори
SS преди 5 години
На снимката С. Йохансон, с майка полска еврейка ...........................
1
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дрън-дрън ! всички харесват и се стремят към силните и богатите .дори арогантните,фукливите,надменните,самовлюбените