Зодиакално здраве: Овенът тренира, Девата пие много вода!

Ето как зодиите се грижат за себе си и какви проблеми имат
26 ное 2018 15:30, Ивета Иванова
4
Зодиакално здраве: Овенът тренира, Девата пие много вода!
Снимка: Pexels

Няма спор, че здравето е най-ценният дар за човека. Ето и как зодиите поддържат форма и се грижат за здравето сия както и какви са най-честите им проблеми. 

Овен
Обичат физическата активност и тренират често. Бързо им става скучно, затова комбинират различни упражения и пробват всякакви спортове. Често тренират с друг човек, за да са по-мотивирани. Трябва да релаксират по-често, защото лесно се поддават на стреса и гнева.
 
Телец
Не са фенове на фитнеса, но пък им харесва да прекарват време в сауната и да ядат домашни вкусотии. Имат добър апетит. Промяната на времето и градусите навън им влияят, затова трябва винаги да подбират подходящи дрехи.
 
Близнаци
Много са социални и винаги около тях има хора, затова лесно настиват или се заразяват с грип. Трябва да подсилят имунната си система. Често използват мобилните приложения за спорт. Понякога медитират.
 
Рак
Много емоционални са и често се чувстват тъжни, нещастни и депресирани. Необходимо е да имат хора, с които могат да говорят открито и да ходят на психолог. Практикуват йога, тичат, а и се хранят здравословно.
 
Лъв
Сред най-позитивните знаци са и се грижат за себе си. Следят състоянието си, просто понякога са затрупани с работа и се преуморяват. Напрежението им влияе зле. Често имат високо кръвно. Обръщат внимание на това, което хапват и гледат да са спокойни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
БГскоп преди 5 години
Много ме кефи да чета дълбоко мислени коментари от хора напълно некомпетентни по темата.
2
1
 
2
 
! Отговори
като всяка религия преди 5 години
Зодиите са измислени за масово манипулиране на съзнанието.Те са вярни за онези които вярват в тях и понякога съвпадат за онези които не вярват в тях.
1
1
 
3
 
! Отговори
Далеч от истината преди 5 години
Жалко за който вярва в заблуди и неистини..