Топ 3 зодии, които не могат да понесат раздялата

Никой не обича отхвърлянето, конфликтите, разделите...
27 ное 2018 22:25, Ивета Иванова
6
Топ 3 зодии, които не могат да понесат раздялата
Снимка: Pexels

Никой не обича отхвърлянето, конфликтите, разделите с близък човек. Някои обаче успяват да гледат рационално на нещата, опитват да не са прекалено емоционални, разсейват се с хобита, работа, интереси, приятели и по-бързо продължават напред и преживяват тежките раздели. За други това е много трудно и те приемат късането с гаджето много тежко. Не са на себе си дълго време и мислят ужасни неща за живота си. Ето кои са знаците, които прежиявавт разделите най-емоционално и трудно.

Овен
Обожават състезанията, надпреварата и не могат да понесат, когато губят. Ако усещат, че връзката им върви към своя край, дори те да не искат тя да свършва, нарочно сами инициират раздялата, за да не се окажат зарязани и победени. Овните имат чудесни качества - амбиция, енергия, смелост, жажда за живот. Но е известно, че са изключително нервни и избухливи, имат особен характер и понякога играят мръсно. Приемат раздялата като състезание, в което са победени. Затова избухват, подновяват споровете, за да могат да имат последната дума и да наложат мнението си. И казват толкова жесоки неща, за които после съжаляват. Импулсивни са. Когато се разделят с някого, когото са обичали, може да продължават да се карат с него, дори след раздялата, и да припомнят различни неща от връзката.

Рак
Предпазливи са, много чувствителни, грижат се за хората, които обичат. Много са емоционални, обичат силно и жадуват за истинска любов. Ако Раците са повярвали толкова на някого, че да създадат продължителна и здрава връзка с него, значи наистина го обичат и ценят. Чувствах се спокойни край него и не искат такава връзка да приключва, защото знаят, че ще са съсипани. Когато преживяват раздяла, чувстват, че целият им свят се разпада и че всичко, в което са вярвали, се оказва лъжа. Разпадат се и често се опитват да поправят нещата и да се съберат с бившето гадже. Опитват се отново да обсъдят нещата, които са били проблем, да разрешат конфликтите. Много трудно продължават напред, първо премислят всичко. Когато са готови да продължат, вече са намразили бившата половинка и я мислят за злодей.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може да си женен с деца и през месец два да изпитваш поредната силна изпепеляваща любов и да се сърдиш и размишляваш как така са те изоставили, само защото си на прага между Рак и Лъв.
3
1
 
1
 
! Отговори
Параскева преди 5 години
Глупости на търкала, винаги съм искала да някъде да си го забода
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рака е така силно люби и мрази. След това настъпили безразличието им и Господ не може помогна. Продължават напред и са готови отново за любовни трепери и силна изпепеляваща любов. Каквито са им връзките. Силни, страстни бурни изпепеляващи.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много се смях на реакцията на Лъва, както е описана, защото същото се е случвало и с мен: )Говориш , говориш, обясняваш се наляво и надясно ..... Сега вече много неща са ми ясни и въобще не ми се обяснява. Който иска да си тръгне -моля! Никой не може да задържи някого насила или да го притежава. Това е.напразно пропиляна енергия. Но знам една фраза: Който е имал за приятел човек от зодия Лъв и си е тръгнал, жестоко ще съжалява: )