Козелът в "Младост" – Митко, има си приятелка... куче

Бившата му приятелка – козата Снежка била убита
30 ное 2018 12:00,
39
Козелът в "Младост" – Митко, има си приятелка... куче
Снимка: Кадър, Нова тв

Козел стана сензация в социалните мрежи, след като жители на столичния квартал "Младост" го забелязаха да се разхожда сам из улиците.

Още по темата

"Животното се казва Митко. Имаше си и приятелка, която се казваше Снежка. Едни лоши кучета и момчета обаче я убиха. Влезли в кошарата и я изяли. От тогава Митко не иска да се прибира. След това си намери нова приятелка на име Ришка, която обаче е куче. Не се отделя от нея", разказа пред Нова тв собственикът на козела.

Той сподели още, че Митко е доста наплашен. Според него това, че е различен от кучетата не му пречи да се обичат.

Митко е на 3 години, кара 4-та.

"Ако не се движи на -15 градуса, ще умре, защото не си влиза в кошарата. Кучетата го пазят, той се чувства сигурен с тях", казва още той.

Собственикът на Митко допълни, че ще закара козела в далечен град, където да живее сред 120 други кози, но още търси спонсори, за да му помогнат.

"Ришка ще отиде заедно с него там", уточни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
10
 
! Отговори
Kitkat преди 5 години
Това е най позитивната инфо от поне 6 месеца
32
3
 
9
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Питайте по-възрастните жители на столичния район "Слатина". През 80-те години на миналия век там, зад завод "Електроника" пасяло стадо овце, които се били научили да спират на светофара и да чакат пастирът им да ги подкара.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До :(Докъм края на соца, в най-мразовитите нощи, някои от тези сърнички навлизаха в кварталите около парка и тършуваха по кофите за отпадъци. После не знам къде се дянаха. Може би са ги изплашили глутниците безпризорни кучета, които през 90-те години вилнееха по улиците на София.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ж.к."Изток" катеричките, скачайки по клоните, се качват и по балконите на някои сгради. Други си харесват някой двор и се настаняват там.
29
5
 
6
 
! Отговори
В буквалния смисъл преди 5 години
Дъртият козел Митко от ж-к Младост млада ****сти*я, сещайте се...
28
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" Козелът в "Младост" Митко, има си приятелка... кучеБившата му приятелка козата Снежка била убита "" "Животното се казва Митко. Имаше си и приятелка, която се казваше Снежка." Митко, Снежа? Това са човешки имена, а те не са за животни! Името Митко е за момче, а Снежа е за момиче, а не за животни! Колко *** трябва да си, че да наричаш животни с човешки имена.
27
3
 
5
 
! Отговори
Таню преди 5 години
Ей, много войнстващи антистоличани по тия форуми, бе :)Ми, действайте, ей го Ловеч, ей го Лесидрен, малко това софе да се разтовари.И по-добре не съсипвайте Филибето, така си е екстра ( а вече почнаха да понадигат и стандарта. Е, шофьорлъка ако се барне... :)
26
5
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
До МанюЗа да има справедливост направи подписка да сменим града! Всички които мразат шопите ще те подкрепим.
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До hahahahahahaa"Супер! За всяка коза новина правим."---Е, не може само за шопари от БанкИ и картофки от СамУкоФ да има "новини"! А, пък, и Митко си е от Младост, софийски жител. Така, де!
24
1
 
10
 
! Отговори
Грую преди 5 години
Рогат козел с приятелка - ***?Идеален Младостки жител :)
23
8
 
8
 
! Отговори
Маню преди 5 години
Чист, подреден, уютен?!!!!!!Пълни лъжи. И несправедливо е избран за столица.
22
3
 
11
 
! Отговори
Таню преди 5 години
До :(Защо не, до преди 30 г. около тв кула в София имаше стада сърнички. Остана само тъгата по чистия, подреден и уютен град.....-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Вярно, бе, това го бях забравил. Вярно в парка на свободата и в ловния изскачаха сърнета. А имаше и патици до "Слончето". То и сега има някакви клети гъски в последен стадий на стрес, покрити с мрежа. Дали ги прехвърлиха на Витоша или ги бурканираха, какво?!
21
5
 
3
 
! Отговори
Добре, че прочетох преди 5 години
"собственикът разказва".. на "прима виста" помислих, че К.Нинова разказва историята на козела.. нали е "закрилница" на всички кози и козли.;-))
20
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Козел с евро манталитет и европейски ценности - с приятелка куче"---Много интересна кръстоска ще се получи: или кученце с рогца, или козленце, което лае. :)Подобно нещо очакваме и при принц Хари с Меган: или на оранжеви и кафяви райета, или, като далматинците, оранжево на кафяви петна. :)
19
0
 
10
 
! Отговори
hahahahahahaa преди 5 години
Супер! За всяка коза новина правим.
18
2
 
29
 
! Отговори
:( преди 5 години
Защо не, до преди 30 г. около тв кула в София имаше стада сърнички. Остана само тъгата по чистия, подреден и уютен град.....
17
2
 
17
 
! Отговори
виждам преди 5 години
Да не би джендърите да е природно явление. Масово по улиците млади жени ходят само с кучета.
16
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Късмет има този пръч,че месото му не е хубаво за ядене иначе до сега да го е сполетяла съдбата на козата!Но нищо не се знае идва люта зима и ако не хората то кучетата може да го изядът!
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Митко, повторно женен се оказа.
14
22
 
43
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Четем за кози и муфлони, а една тиква в това време краде ли, краде милиони...