Карти таро хвърляме и... Какво очаква зодиите през декември?

Прогноза за всяка зодия на гадателката София Шишкова
Обновена: 1 дек 2018 21:47 | 1 дек 2018 21:30, Екип на Tialoto.bg
10
Карти таро хвърляме и... Какво очаква зодиите през декември?
Pixabay

София Шишкова е сред най-известните гадателки на карти Таро в Русия. Пред Wday.ru тя споделя какво очаква различните знаци през декември. 

"Новогодишното настроение вече се усеща, но преди началото на 2019 г. много от нас ще се сблъскат с определени събития в живота - някои ги чака промяна в личния си живот, други - в кариерата си, трети - в тяхното възприемане на себе си и на хората около тях. 
 
Овен
 
Декември ще бъде за Овните месец дежа вю - ще ставате свидетели на повтарящи се ситуации. Не забравяйте, че ако искате да промените крайния резултат в рамките на кръга от събития, трябва да промените подхода или поведението си. Във финансово отношение всичко ще бъде блестящо, няма да ви бавят никакви разплащания. За вас остава да харчите. Възможен е голям бонус или неочаквана финансова помощ.
 
Съвет на картите: Опитайте се сред цялата новогодишна суета да намирате време за красивото наоколо - там, където няма работа, пари и взаимоотношения.
 
Телец
 
Последният месец на 2018 г. ще ви донесе радост и забавление - срещи със стари приятели, приятни партита и нови познати. Самотните представители на знака ги очакват възможности на любовния фронт, които могат да прераснат в сериозна връзка. Бъдете готови! Възможни са и внезапни промени в живота - преместване, смяна на работното място, принудителна промяна в начина на живот. 
 
Съвет на картите: Опитайте се да търсите предимства във всички промени, които ще ви се случат в следващите 31 дни.
 
Близнаци
 
През декември ще бъдете буквално "на кон" - чувството на радост и триумф ще ви бъде постоянен спътник. Не забравяйте обаче внимателно да наблюдавате събитията. Ще ви бъдат дадени някои много важни знаци за това какво ви предстои през следващата година. В личния живот Близнаците ще бъдат буквално на една крачка от пълната хармония и взаимно разбиране. Ще имате възможност за промени, но те ще зависят изцяло от вашите решения. 
 
Съвет на картите: Не забравяйте мечтите си, те са водещата карта за вашите действия.
 
Рак
 
Най-важното за вас през декември е да направите правилния избор и да вземете правилното решение. Най-вероятно животът ще ви предостави няколко възможности, но не забравяйте, че привидно привлекателното предложение може да не е най-обещаващо. Добрата новина е, че изобщо не е необходимо да вземате решение сам, съвсем приемливо е да се консултирате с роднини или приятели.
 
Съвет на картите: Разширете хоризонтите си, опитвайте се да се занимавате с изцяло нови неща.
 
Останалите зодии четете на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Съвет 5Предизвикани от умствени и психични разтройства са тези нашенци които вярват в глупостта като врачки, магьосници, леене на куршум, зодиака и бабините щуротии! Не за друго държавата "ни" е в истински упадък за което не можем да виним "демоните" тъй като това сме ние самите! Ние сами се застрелваме в краката!!!
6
0
 
4
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
Какво е това "без тълкувания", което всеки път ни в клин, ни в ръкав присъства във всяко ваше "много смислено" писание, просто не мога да разбера...
5
2
 
1
 
! Отговори
Вярващ преди 5 години
10. Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън {Т.е., който изгаря сина си или дъщеря си в огън.}, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, 11. никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; 12. защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа
4
7
 
5
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Не е хубаво човек да си играе с този вид карти. Предизвикват зли и демонични сили.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Номер-3....Имате-ли-заем, взет,....
2
2
 
16
 
! Отговори
ined преди 5 години
Зодиите ги очаква цяла зима студ и големи сметки за ток и парно
1
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На-кафе,....Цепи-секундата, шиши-Казичане...