Да заживеем заедно? Но от какво си готов да се лишиш?

6 неща, които ще ви липсват, дори и да не го съзнавате
2 дек 2018 22:25, Екип на Tialoto.bg
22
Да заживеем заедно? Но от какво си готов да се лишиш?
Снимка: pexels.com

"Да заживеем заедно?". Трудно е да останете безразлични към такова предложение, съгласни ли сте? И макар да сте щастливи с любимия си 24 часа в денонощието, има моменти, които може би липсват в съвместния ви живот.

Време е за себе си

Дълги вечери със себе си, книга, филм или прегръдка с възглавницата рискуват да станат лукс или рядкост. Ще трябва да пожертвате минутите на уединение. И макар че такава дреболия не е пречка за истинските чувства, понякога ви се иска да се скриете в черупката си без предупреждение и просто да млъкнете.

Лично пространство

Стелажите в банята, одеялото и дори мястото на дивана ще трябва да се споделят. Границите на личното пространство ще станат много условни и фразата "не влизай в стаята ми" може да звучи като обида. Разбира се, можете да се споразумеете за неприкосновеността на бюрото или лаптопа си, но фразата "Съжалявам, спешно се нуждаех от компютър" ще трябва да се третира по-снизходително. И, о, ужас, понякога споделяйки толкова скъпа за вас домашна дреха.

Спонтанност

Неочаквани срещи на лунна светлина или флирт край фонтана или реката ще започнат да ви липсват, както и импровизацията в леглото. Всъщност, всичко зависи от вас. Ще трябва обаче да се потрудите много, за да не загърбите романтиката и да намирате вдъхновение за нея. Не е лесно да добавите новост към една връзка с човек, когото виждате всеки ден.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Аха преди 5 години
"Искаш да кажеш сам с майка си!? Затова изчезваме като нация, защото е пълно с "истинки мъже"."А жените тук какви са?Само ако имат изгода...Все пак сме от едно общество.
12
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм жена и ми е кеф да си живея сама,без да се съобразявам и слугувам на някого.
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един стар и много умен човек е казал следното:"И да се ожениш, и да не се ожениш, след 20 години все ще съжаляваш!".Това е истината, всяко нещо си има и минуси , и плюсове...............пък и въпрос на късмет си е..................на каква жена ще попадне човек!!Има много добри жени, но има и такива змийчета, които могат да ти скъсят живота и да те пратят без време на другия свят!!
10
0
 
15
 
! Отговори
ERICH преди 5 години
Когато бях млад доста глупости правих,които причиняваха мъка и болка на съпругата ми.Разболях се от неприятна болест,а тя след операцията стоеше до леглото ми на една табуретка по 12 часа на денонощие.След това всеки ден ме водеше на лъчетерапия,прибираше ме в къщи,отиваше отново в службата си,а тя беше най-младия ръководител направление в тези години и имаше много работа.Вечер отново грижи край мен.Даже майка ми не вярваше в мен и я успокоявала,че е млада и ще си оправи живота.
9
2
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 5 години
Ай вече ми писна да ми се меша работата и личния живот (зъботехник съм) На моменти ми писва от работата(а тя е много) а и липсата на любим човек ме побърква. Голяма работа че имаш торба пари.Ще ти компенсират ли пропиляния живот в гетото БГ ? Не мисля
8
5
 
11
 
! Отговори
Черенпетак преди 5 години
Какво се случва като си вземете в къщи евтина вентилаторна печка?Първо спира да духа, после спира да се врътка, и накрая само бучи и хаби ток.
7
1
 
20
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Има брак,съжителство и любов,ама не на всеки му се получава,особено любовта е рядка,като джакпот от тотото.Не е лесно на младини да избереш човека с който ще живееш до старини,защото всичко се променя след време.Колкото по-дълго си живееш сам,толкова повече свикваш сам и когато се завърти друг човек,му търсиш недостатъците без да се усещаш.Човек свиква с всичко,но трябва време.Без обич няма как да заживееш с друг човек,а това иска и съобразяване.
6
8
 
16
 
! Отговори
супер си бях преди 5 години
Най ще ми липсват добрите стари злобарки. Взех една за жена, а тя се превърна в един мазен тюлен, все мрънка и се цупи за щяло и нещяло, отврат, май е време за Развод!
5
4
 
4
 
! Отговори
NJAMAM KIRILICA преди 5 години
PEPI, MNOGO SI PRAV.SAMO DA DOPYLNJA 4E NEDAI SI BOJE I ZA TAM MOJE 40VEK NUJDA DA IMADO ANONIMEN 10-NE TYRSI6 NA PRAVILNITE MESTA MI SE STRUVA.....
4
7
 
13
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Дядо ми - лека му пръст едно време ми казваше - " Пепи сам човек е за само за клозета"
3
11
 
9
 
! Отговори
Вярващ преди 5 години
Живота на семейни начала е грях според Библията. Трябва или хората да се женият/омъжват или да си останат сами.
2
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заживявате заедно... и се лишаваш от всичко!
1
13
 
22
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
Истинският мъж е сам!