Топ 5 зодиакални знака, които се стресират лесно

По-емоционалните и притеснителни хората често се плашат
2 дек 2018 10:50, Ивета Иванова
6
Топ 5 зодиакални знака, които се стресират лесно
Снимка: Pexels

По-емоционалните и притеснителни хората често се плашат и от малки пречки, а и винаги обмислят най-лошите възможни варианти. Те се стресират лесно и може да приемат нещата много тежко. Ето и кои са зодиите, които най-лесно се поддават на стреса. 

Близнаци
 
Трудно правят избори, защото в тях живеят две личности. Нерешителни са, затова не ги карайте те да избират нещо, това може само допълнително да ги стресира. Мислят си, че решенията, които взимат са на живот и смърт, дори незначителните. Трудно им е да изберат къде да прекарат петък вечер или на какъв филм да заведат гаджето.
 
Рак
 
Раците нямаше да са толкова стресирани, ако понякога се доверяваха на логиката, а не само на чувства и емоции. Трябва понякога да са по-рационални. Но взимат всичко присърце и смятат, че всеки се опитва да ги засегне и обиди. Затова се стресират - мислят, че всичко се върти около тях и всеки опитва да им навреди. Чувстват се зле, когато са далеч от дома.
 
Дева
 
Спокойни са, когато държат нещата под контрол. Но няма как да контролират и управляват всичко. Когато друг е отговорен за нещо или около тях цари хаос, Девите се побъркват. Искат всичко да е организирано и подредено. Така се вманиачават в това, че мислят, че животът им се обърква, когато нещо не е на мястото си. Перфекционисти са и това им вреди на психиката, лесно се дават на стреса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Стресница преди 5 години
#2 се е стресирал и е объркал темата.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4Аз съм "Дева" и това е абсолютно вярно за мен. Но се старая да туширам негативните си черти и да работя над общо-положително-човешките такива.Поздрави
4
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Девите са истерии и интриганти. В съчетание с дребнавостта им, всичко това води до преувеличаване на всичко, страшни драми, нервни кризи, винаги са жертви на някого или нещо. Те изпадат в стрес даже като огладнеят или ожаднеят.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
спрете и храната да видим дали ще се стресира.
2
3
 
4
 
! Отговори
Moghul преди 5 години
Което *** си мисли, че Китай е някакъв противовес на САЩ се лъже жестоко. Това са на практика скачени съдове. Китай е фабриката на САЩ, притежава най много долари и американски дълг. Тези войни са за пред останалите, да се радват как видите ли Китай се сърди на САЩ.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
така си мислиш защото си гладна. не е вярно.