Благотворителност: Дядо Коледа на ски, бяга...

Хиляди по ски пистите в щата Мейн и улиците на Ливърпул
3 дек 2018 22:32, Анисия Иванова
1

Над 220 души, облечени с костюми на Дядо Коледа, завладяха ски пистите в американския щат Мейн. Поводът е благотворителна акция за набиране на средства за местна болница.

На участниците бяха раздадени безплатни карти за лифтовете. В замяна те трябваше да се спуснат по стръмните писти в коледен костюм с шапка, брада, палто, колан и панталони. Освен това всеки Дядо Коледа трябваше да внесе и по 15 долара по сметката на местна благотворителна фондация.

Тази година бяха събрани 4 хиляди долара, което е два пъти повече спрямо миналогодишната сума.

Над 1500 ентусиасти, облечени в костюми на Дядо Коледа, превзеха улиците на Ливърпул. Поводът е традиционният коледен маратон в британския град, съобщи Bulgaria ON AIR.

Единственото условие за участие в 5-километровото бягане бе добро настроение и коледен костюм. Събитието се провежда с благотворителна цел, като средствата, събрани от таксите за участие, се даряват на организации, подпомагащи деца в нужда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
преди две вечери гледах филмът розуел и вечерта сънувах че прекарвам времето си с Извънземното За мен това е голямо щастие Но тези хора които се лъжат с Снежните изпитания Не знам докога ще продължат да съществуват ако сред тях има примесна хора които не желаят да има запознанство между двама християни хетеросексуални