Зодии, зодии: Какво обичат да правят по празниците?

Вижте все знак и най-любимите им дейности по празниците
3 дек 2018 23:00, Ивета Иванова
9
Зодии, зодии: Какво обичат да правят по празниците?
Снимка: Pexels

Декември дойде, украсата е сложена и коледния дух се усеща почти навсякъде. Много хора наричат този месец най-вълшебния, а коледните празници - най страхотното време от годината. Ето и какво обичат най-много зодиите по време на тези празници. 

Овен
 
Харесва им това, че празнуват, че има много партита, приповдигнато настроение, алкохол, събирания. Обичат и да слагат коледните лампички, особено ако направят и някакво светлинно шоу.
 
Телец
 
Те са ценители на храната. Няма значение дали сами ще опекат сладки във формата на елхи, звезди, снежинки, дали някой ще им подари лакомства. Обичат да сядат около трапезата и да се глезят с коледните вкусотии.
 
Близнаци
 
Любимата им част е отварянето на подаръци. Нямат търпение да видят какво има под елхата на 25 декември или да се срещнат с приятели и да си разменят подаръците в някое уютно кафене. Понякога тършуват из вкъщи, за да разберат предварително какво ще получат.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Да четат хороскопи...
6
3
 
2
 
! Отговори
АстронаФт преди 5 години
Обичам да се напия като мa..ия!
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Огън в камината да гори , една меча кожа на пода и жеглене през козината до зори. После мръфки и вино и привечер пак пред камината.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво правят "стрелците" от централна Африка без сняг? Или там не се раждат стрелци?
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Противоречията с научния метод, манипулативният език и липсата на практически доказателства за правилността на астрологичните методи дават основания астрологията да се счита за лъженаука в научните среди, а в съвременното общество − за социален наркотик и утеха за невежите
2
1
 
9
 
! Отговори
немо преди 5 години
Те любимите неща за правене по празниците са според възрастта, не според зодията.
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
помоли да прочета боли да прочета нещо важно да прочета нещо важно което да бъде точно по смисъла на нещо важно около приготвянето да нещо важно на нещо важно Важно като добре направена баница