Любов ли бе: Какво чака всяка зодия на интимния фронт?

Вижте любовния си хороскоп до края на тази седмица
4 дек 2018 22:11, Ивета Иванова
3
Любов ли бе: Какво чака всяка зодия на интимния фронт?
Снимка: Pexels

Овен 

Имате сили за двама, но сте доста прибързани и хаотични. Не отлагайте актуалните си задачи, защото в края на седмицата ще получите и допълнителни, и ще ви е трудно да се справите. Ако половинката ви помоли за помощ, не отказвайте. Ще представите себе си в много по-добра светлина. Ако пък вие имате някакви претенции, кажете си ги честно. Мисълта, че нямате тайни, ще ви сближи.
 
Телец
 
Подредете приоритетите и бъдете принципни при уреждане на личните си отношения. През тази седмица може да се наложи да сте много по-често с редовите си приятели, отколкото с гаджето. Романтичните срещи ще останат на заден план. Опитайте се да обсъдите причините предварително, за да си спестите неприятни разговори. Успокойте приятел/ката си, че и дума не може да става за изневяра, а просто за елементарната необходимост да помагате, когато ви помолят.
 
Близнаци
 
Не всичко, което блести е злато и не всеки, който ви се усмихва, е лудо влюбен във вас. Контактите ви през тази седмица ще са интензивни, ще се запознаете с много нови хора във връзка с неформалните ви интереси. Поне един от тях ще привлече вниманието ви извън заниманията, заради които присъствате на едно и също място. Подхождайте предпазливо, ако все още не сте в сериозна връзка. В случай, че вече имате приятел/ка, не давайте повод за клюки, за да не се налага да се оправдавате.
 
Рак
 
В някои от дните ще имате много повече работа от обикновено. Ще се налага да се включите в дейностите у дома, може би да се погрижите за по-възрастните си баба и дядо или близък съсед. Приятели, които са изостанали с учебния материал, ще ви молят за съдействие. Ще е малко трудно да разпределите времето си и ще сте по-раздразнителни от обикновено. Разправиите с приятел/ката ви ще са точно по тази причина. Постарайте се да не капризничите излишно, за да не си разваляте настроението точно преди празниците. Най-подходящият период за срещи е в края на седмицата. 
 
Лъв
 
Обстановката в училище на моменти ще е доста конфликтна. Може да ви се стори, че всички са против вас и се опитват да ви навредят. Усещането е илюзорно, както вашето настроение, така и това на околните на моменти е нестабилно и започвате да „си го изкарвате“ един на друг. Ще се почувствате много по-добре, ако обсъдите ситуацията с приятел/ката си. Съвсем друго е да чуете едно неутрално мнение. Срещайте се по-често, макар и за кратко. Ще е достатъчен повод да сте усмихнати и ведри.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Чакат я... незабравими зодиакални дивотии - т.е. зверски любови...
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то пише, че за деца бре.