"Младият бог" от Холандия няма да се подмлади, остава на 69

Емил Рателбанд поска от съда да стане на 49 години, но...
4 дек 2018 22:43, Павел Гълъбов
25
"Младият бог" от Холандия няма да се подмлади, остава на 69
Снимка: Карди Youtube

Съдът в град холандския Арнем отказа да подмлади документално с 20 години 69-годишния пенсионер Емил Рателбанд, пише в. "Гардиън".

Още по темата

"Господин Рателбанд има пълното право да се чувства с 20 години по-млад и да се държи по съответния начин. Но да се съкрати неговата възраст означава да се заличат 20 години от официални документи, актове за раждане и брачни свидетелства", се казва в решението на съда, цитирано от британското издание.

Магистратите постановиха, че в делото не били открити достатъчни основания за промяната на възрастта на Емил Рателбанд. Пенсионерът не можа да представи пред съда валидни доказателства, според които заради напредналата си възраст той е бил подлаган на дискриминация.

Вестникът припомня, че в началото на месеца ищецът, който е "инструктор по позитивност" започна съдебна процедура, за да промени възрастта си и да подобри шансовете си за любовни връзки.

Рателбанд искаше рождената му дата да бъде променена от 11 март 1949 г. на 11 март 1969 г. Според него подобна промяна не е по-голяма от смяната на пола.

Емил Рателбанд твърди, че се чувства дискриминиран заради възрастта си и ако е по-млад, шансовете му за работа и за срещи в Тиндър ще са по-големи. Освен това неговият лекар твърдял, че тялото му е като на 45-годишен мъж. Той самият се описва като "млад бог".

Емил Рателбанд беше обещал, че ако рождената му година бъде променена, ще се откаже от пенсията си.


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Малко се е полакомил. Ако искаш да свали 10 години, можеше и да му се получи. А и това с "младия бог" доста ме разсмя. Човекът не прилича на млад бог, колкото и да му се иска, а просто на мъж на 69 в добро здраве.
23
0
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 месеца
Г-н Рателбанд се бъзика с политическата система на Европа и е намерил прекрасен начин да се забавлява. Сега може да обжалва въдебното решение в Стразбург и да получи обещетение за няколко круиза.
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя се бъзика със съдебната система заради гей браковете,смяна на пола и самоличността и т.н.
21
0
 
6
 
! Отговори
Циник до Гошу преди 3 месеца
Notgeiler Bock - казват немците за такива!
На български - Разгонен ( дърт ) нeрeз!
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има много старчески петна по лицето.
19
0
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 3 месеца
До ***

Аз и в Холандия съм живял, нямаш си на идея колко спокоен и богат народ са. Такъв като този надали му пука за пенсия, все пак не е български пенсионер. Ама се чудя защо му е да си сменя възрастта, за да гони мацки, като там една платена от витрините беше 50 гулдена, сега сигурно са по 50 евро. За тях това са джобни за семки. И ако знаеш само какви красавици има, дъх няма да ти остане като ги видиш
18
3
 
6
 
! Отговори
Циник преди 3 месеца
Колко изплющяла rнида трябва да си - да се откажеш от пенсията си ( на 70год.) та да гониш мадамите.Кой знае колко време му остава на "младия бог"!
Света е пълен с ненормалници!
17
0
 
9
 
! Отговори
Уууу! преди 3 месеца
Тоя защо се прави на Лили Иванова..,.?
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В България, Боковия съд с нетърпение чака българи искащи подмладяване по документи .
Искането ще бъде одобрено ,ако ищеца нотариално завери отказа си от пенсия.
15
3
 
6
 
! Отговори
До 14 преди 3 месеца
Пич, що си напъваш празната кратуня да се правиш на интересен! Резултатът е плачевен. Седи кротко, трай си, това е единственият начин да поприкриеш тоталната си простота.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом когато мъж се почувства жена(или обратното) сменят всички документи без проблем, защо да не го направят и за тоя чичка?
Пък и пластична операция ако си направи, ще е по лесна и безобидна от тези на трансджендърите и с по-добър и убедителен ефект.
Когато Правителствата извършат някоя тъпотия и пуснат *** от бутилката, да не се чудят:) Следващото ще е 15годишен да каже че се чувства като 20 годишен и да му продават цигари и алкохол:) Или, че някой се чувсва супер стар и си поиска хонорарите
13
12
 
8
 
! Отговори
Дискриминиран преди 3 месеца
Значи за джендерастите - може а за нормалните хора - не може .
Как е възможно да разрешават да си сменяш националната принадлежност , секс*уалната орриентация , да си измисляш нов пол , да си помпиш със силикон и разни химии тялото , да си слагаш най-отвратителни импланти , да си сменяш името и всяка една подробност от самоличноста .... но не и да променяш годините си .

Този човек трябва да си търси правата на по горна инстанция . До победата над първобитномислещата администрация .
12
0
 
3
 
! Отговори
Макс преди 3 месеца
69 Хубаво число си е избрал. Дано още да може да го прави :D)
11
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 месеца
Като го гледам тоя младеж - да го пишат направо в детската градина...
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
нема да сме дълголетници с тия нови технологии
9
4
 
14
 
! Отговори
До 9: преди 3 месеца
Става въпрос за човек, който има здраве, квалификация и желание да работи.
Но след като потенциаалният работодател вижда възрастта му, веднага го отхвърлят защото си мислят, че ще работи по-бавно, ще иска повече почивка и ще взема повече болнични.
В САЩ където е забранено да се дискриминират хора за възраст за работа мъжете редовно си присаждат коса, боядисват я, и си правят пластични операции да изглеждат по-млади. Това е реалността.
М/у впрочем, родителите ми работиха здраво до възраст 75 год
8
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Когато някой се развилнее, необходимо е да му се сложи усмирителна риза. Образно казано. Възрастта е времеви фактор, а не числа вписани в личната карта, които можеш да променяш както си искаш.
7
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като го гледам баш си е на годините.....дъртанян!
6
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тазни времена, разни правила, разни чудеса. У нас проблемът е с неосвидетелстването и с полуграмотната
т. нар. интелигенция. Направо високо фипломиран и титулован ужас.
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е нечувана дискриминация! Защо да не може да си смени възрастта? Какво пречи? А пък след като е дискриминиран по възрастов признак и е бил подложен на тормоз заради възрастта си, то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА МУ Я СМЕНЯТ С ЦЕЛ СОЦИАЛНА ЗАЩИТА! Какви са тези предрасъдъци, какво е това дискриминиране? Ако беше поискал да стане жена щяха да го направят, а понеже иска да е по - млад не може... Злобни хора!